Click
here

Creative Lab

Et værksted hvor du udvikler din kunstart, din performance og dit kreative og musikalske udtryk!

Hvad vil vi med Creative Lab?

Forestil dig, at du fik mulighed for at bruge et år af dit liv sammen med andre kreative mennesker, der ligesom dig brænder for at bruge sine kreative evner til at inspirere mennesker i kirken og samfundet til forandring, og til at søge og opleve Gud og Hans nærvær i deres liv.

Forestil dig, at du på et år kunne samle 10 års læring indenfor lovsangens mange udtryk, stage performance, musikskabelse, lyrik og poesi, produktion, samspil og meget mere.
Forestil dig, at du får tid for at arbejde med dig selv og dit talent, og at du i processen bliver inspireret, mentoreret og undervist af de bedste i vores kirkelige netværk og samfund. Det er Creative Lab på Højskolen Acts Academy. 

Vi mener det, når vi siger, at vi vil udvikle og fremelske det bedste i dig. I et miljø hvor der er højt til loftet, tydelige rammer og forventning om personlig indlevelse, samt lyst til læring og udvikling, vil du sammen med andre udvikle både teori og talent, så de går op i en højere enhed. 

Vi forventer noget, men giver lige så meget tilbage. Sammen pakker vi dig ud, dygtiggør dig og giver dig bevidsthed om dit formål og kald som et kreativt menneske skabt i Guds billede.