Follow in Fellowship

Stedet, hvor unge får ledertræning og værktøjer

TilmeldRegister
Dato

5 weekender og en uge i sommerferien

Pris

Fra 4.200 kr.

Follow in fellowship — et netværk af unge med fokus på dicipelskab, lederskab, teologi og tjeneste i lokal kirke

Hvad er Follow in Fellowship

Follow in fellowship er et ledertræningsforløb for unge, som til dagligt involverer sig og er frivillige i deres lokale Børn & ungeforening eller kirke. Det er stedet, hvor du får praktiske værktøjer, bliver klogere på at lede og lærer af andre.

Du bliver undervist af mennesker, som er superdygtige på hver deres felt. Der er plads til spørgsmål, refleksion og inddragelse af erfaringer. Fordi kurset strækker sig over fem weekender og en uge i sommerferien får du mulighed for at omsætte teori til praksis undervejs i din egen lokale forening eller kirke.

Discipelskab, lederskab, teologi og tjeneste er gennemgående temaer.

Kurset er for unge ledere mellem 17 ½ og 25 år+ . Det er for dem, som brænder for at udvikle sig, lære nyt og være en del af et større fælleskab. Follow in Fellowship er skabt i tæt samarbejde mellem Højskolen Acts Academy og Apostolsk Kirkes Børn og Unge (AKBU). Alle unge uanset kirkeligt bagland er mere end velkomne til at deltage.

Udover de fem weekender, afsluttes Follow in Fellowship sæsonen af med YoungStreet. Young Street er en meningsfyldt lejr i den anden uge af sommerferien med masser af relevant undervisning, lovsang, en forvandlende uge, hvor Gud kommer til at gøre vilde ting. Denne uge kommer der unge fra hele det apostolske netværk.

Huddle

En huddle stiller skarpt på din personlige udvikling og hjælper dig med at omsætte undervisningen til praksis i dit liv og din kirke. Huddels er en slags gruppe-mentoring i et mindre fællesskab.

Involvering i din lokale kirke

Follow er et netværk af unge, som enten er frivillige i deres kirke, eller som ønsker at blive det. Frivillige i alt fra teenage-/ungdomsledere, lovsangere, teknikere m.m. Din involvering i din lokale kirke er vigtig, og Follow ønsker at være et fællesskab, som støtter og udruster dig til at være engageret der.

5 weekender

Fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag mødes vi på Højskolen Acts Academy til weekender pakket med relevant og udfordrende undervisning til dig, som tjener med i din lokale kirke. Vi mødes som fællesskab, hænger ud og deler erfaringer med andre, som er nogenlunde samme sted i livet.

YoungStreet

En uforglemmelig, livsforvandlende uge med vanvittige aktiviteter og udfordrende budskaber. Young Street er en del af Apostolsk Kirkes årlige SommerCamp, og afholdes på Højskolen Acts Academy. Som deltager på Young Street er man også tilmeldt halmøderne i Kongreshallen.

Program

Nogle af landets dygtigste undervisere og præster kommer på weekenderne for at give dig inputs til de fire overordnede temaer: discipelskab, lederskab, teologi og tjeneste. Søndag formiddag er vi en del af gudstjenesterne i forskellige kirker i området.

DU KAN FØLGE FOLLOW I 2 ÅR

Hvis du vil have maksimalt udbytte af forløbet kan du følge kurset i 2 år, hvor der ikke vil være gentagelser af emner fra året før. Man tilmelder sig dog 1 år ad gangen, og det er selvfølgelig helt tilladt kun at følge kurset 1 år.

Weekend 1

2.-4. oktober 2020

— Hvorfor lederskab og lokal kirke?

— Selvledelse


Weekend 2

20.-22. november 2020

— Evangeliet og missional livsstil

— Discipelskab


Weekend 3 - aflyst

15.-17.. januar 2021

— Teamledelse


Weekend 4

19.-21. marts 2021

— Bibelske værktøjer

— Profetisk undervisning

— Discipelskab


Weekend 5

7.-9. maj 2021

— Tro og tvivl

— Bibelske værktøjer

— Profetisk undervisning


Uge 27

3.-9. Juli 2021

— Young Street på SommerCamp 2021

Tilmeld dig Follow
og invester i din fremtid

Deltagerbetalingen

4.200 kr. inkl. de fem weekender med undervisning samt YoungStreet. Den dækker desuden fuld forplejning, aktiviteter på weekenderne og overnatning i et værelse på højskolen. Hvis ikke du har mulighed for at betale hele beløbet på én gang, da tal med din lokale Børn- & ungeforening (se nedenfor).

Lad ikke økonomi være en hindring

Kontakt din præst eller lokale B&U forening og spørg, om de vil støtte dig. I de fleste kommuner kan din lokale B&U forening søge refusion på en stor del af det beløb, de støtter dig med, da Follow går under kategorien: Ledertræning af unge. Ved spørgsmål til dette, kontakt gerne Søren Sørensen fra AKBU, akbu@akbu.dk

TILMELDINGSFRIST

21. september 2020

Har du spørgsmål eller lignende så tøv ikke med at kontakte:

Erika Niclasen, erikaniclasen@gmail.com eller Joakim Stendahl.

Følg os på Facebook

TilmeldRegister