Communicate to impact

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

15-19 November

Pris

Fra 1250,00 DKK

Højskolen Acts Academy inviterer til en åben uge hvor du kan blive bedre til en af de allervigtigste kunstarter i livet - Kommunikation.

Betydningen af god kommunikation er enorm. Det samfund vi kender i dag, og de værdier vi værdsætter, er formet af mennesker, der formåede at kommunikere og efterlade et varigt aftryk i skrift og tale. På “Kommunikation der sætter aftryk” vil vi medvirke til at skabe en ny generation af dygtige, troværdige og inspirerende historiefortællere og formidlere af evangeliet i både skrift og tale!

Drømmer du om at udvikle din evne til at kommunikere, så det sætter aftryk og gør en forskel i din familie, i kirken eller i samfundet, så er denne uge noget for dig.

Underviserne er mennesker der til dagligt lever af at kommunikere. De vil drage dig med ind i deres univers, og give dig redskaber til at blive en bedre fortæller og kommunikator på alle plan.


Aftryk gennem historiefortælling

Skabt til fortællinger: hvordan fortællinger er en del af hvem vi er


Mennesket er skabt til historiefortællinger, og tænker hele tiden på historier: uanset om vi er børn eller voksne, om vi er vågne eller sover. Verden er skabt af historier, og intet er blevet til virkelighed, uden det først er blevet fortalt i en historie.


At forme vores egen historie: den historie vi fortæller os selv

Vi skaber fortællinger udfra det der sker omkring os, men verden er også skabt af de historier vi fortæller os selv. Hver eneste person har et indre narrativ om, hvem vi tror at vi er, og hvordan verden er.

Hvordan beskriver dit indre narrativ dit liv?


Historiefortælling workshop: Hvordan fortæller vi vores historie

“Historiefortælling er den stærkeste måde at introducerer ideer til verden” - lær at fortælle din historie på en måde, der inspirerer andre og gør en forskel.


Indflydelse gennem sociale medier

Den digitale tidsalder: tidsløse budskaber, rettidige midler

“Vi oplever det største skift i kommunikation siden man opfandt trykte medier” (Brady Shearer).

Denne undervisning vil hjælpe dig med at opnå en forståelse for, hvilken rolle sociale medier spiller i dag, og hvordan det har påvirket kommunikationen på verdensplan og i det lokale. Du vil også få undervisning omkring platform tendenser, og hvordan de kan være effektive.


Reglerne omkring effektiv kommunikation på sociale medier

De fleste mennesker bruger sociale medier til at dele informationer og fortællinger, men det er ikke alle, der er succesfulde. Lær de basale regler og teknikker fra professionelle, om hvordan man skaber effektive opslag og maksimale resultater.

Sociale medier workshop:

Deltag i opgaver hvor du skal skabe succesfulde historier, opslag og begivenheder med det samme!


At tale om Gud i dag

Forstå nutidens kommunikative klima: hvordan man har samtaler om Gud i en skeptisk tidsalder?

Hvilken plads har ideen om Gud i det vestlige mindset i dag? Hvordan skal jeg tale om min tro på Jesus og Biblen med mennesker omkring mig på en relevant måde? Det er de her to spørgsmål som undervisningen vil handle om. Vi er i en tidsalder hvor ytringsfriheden er udfordret af politisk korrekthed, og hvor kristne synspunkter kan blive set som eksklusive og intolerante. Hvordan kan vi være effektive kommunikatører i en verden som er stigende polariseret?


Barrierer og værktøjer til et åndeligt sprog i en dansk context:

Lad os tage et kik på den mere specifikke danske kontekst omkring spiritualitet. Hvilket sprog bliver brugt i dag til at snakke om åndelige oplevelser i blandt unge mennesker? Hvordan kan vi diskutere vigtige begivenheder i livet, som meningen med livet, død, tro, hellighed og hvordan kan vi lede danske teenagere igennem deres eksistentielle spørgsmål?


Enige om at være uenige

Hvordan har vi svære samtaler

Om du er leder af et firma, er medarbejder i kaffestuen, er forældre derhjemme eller er teenager i skolen, så oplever vi konflikter, der kan udvikle sig til ophedet diskussioner. I denne undervisning vil vi fokuserer på aspekter som respekt, empati og relation, og hvordan ordsproget: “at vinde folk fremfor at vinde en diskussion” ser ud igennem udlevede eksempler.

Workshop:

Afprøve samtaleteknikker der vil hjælpe dig til god og sund konflikthåndtering.


TilmeldRegister