Click
here

Keys to Freedom

Healthy mind - Healthy soul - Healthy body

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

12. -16. nov

Pris

Fra 1.849 kr.

Mange kæmper med mental sundhed, følelsesmæssige sår og negative tankebygninger, der holder dem fanget i stedet for, at de trives i den frihed, Gud har til dem. ’Keys to Freedom’ er en konference, der fokuserer på at se mennesker sat fri, lægt og udrustet til tjeneste på netop dette område.

Du oplever måske selv, at du kæmper med de samme ting i livet igen og igen uden at opleve frihed, eller du kender nogen, der gør.

Det kan være, at du har en længsel efter at se mennesker omkring dig sat fri og ønsker at forstå mere af, hvad det er, der kan binde sindet, sjælen og kroppen.

Det kan være, at du allerede betjener mennesker på dette område, men at du ønsker at vokse i viden og autoritet.
’Keys to Freedom’ vil hjælpe dig til dette!

Det bliver en speciel uge med tid i Guds nærvær, lovsang, undervisning og betjening, som giver ny indsigt, lægedom og frihed.
Du vil modtage undervisning om:
- Vores fantastiske hjerne
- Tankebygninger i sindet
- Hvordan man betjener på områder med forkastelse, misbrugsproblemer, skuffelser, skam og frygt
- Kødet versus Ånden
- Sjælelige bindinger
- Udfrielse
- Kraften i nadveren
- Guds fulde rustning
- Bibelske meditationer og proklamationer

Med disse ord fra Bibelen vil vi sætte tonen for ugen:
”Han har sendt mig for at bringe godt budskab til fattige og lægedom til dem, hvis hjerte er knust, for at udråbe frigivelse for fanger og løsladelse for lænkede, for at udråbe et nåde år fra Herren og en hævndag fra vor Gud, for at trøste alle, der sørger, for at give Zions sørgende hovedpynt i stedet for aske, glædens olie i stedet for sørgedragt og lovsang i stedet for svigtende mod.”


Esajas’ Bog 61:1b-3a, Bibelselskabet 1992


Vi glæder os meget til at se dig!

Lavanya Dua

Dr Lavanya Dua er ordineret præst fra Equippers Church Surrey i England og er involveret i lederskab og pastoral omsorg i kirken. Hun har praktiseret som læge i mere end 30 år, inden hun gik ind i fuld tids tjeneste i kirke regi. Lavanya har en exceptionel viden i hele området angående god mental sundhed, lægedom og udfrielse. Hun har en salvet evne til at hjælpe mennesker ind i den frihed, Gud har for dem, og i at undervise og udruste andre i dette tjenesteområde. Hendes passion er at hjælpe mennesker til fysisk lægedom, frihed fra angst, depression og negative tankebygninger gennem en kombination af kraftfulde bibelske sandheder, den seneste videnskab og ved at opleve Guds helende kraft. Lavanya her rejst rundt om i Europa og Asien og delt dette livsforvandlende budskab i konferencer, seminarer, workshops og lokale kirker, og hun er en personlig coach for mange.

TilmeldRegister