Keys to Freedom

- Sundt sind - Sund sjæl - Sund krop

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

19. -23. nov

Pris

Fra 1.850 kr.

Mange kæmper med mental sundhed, følelsesmæssige sår og negative tankebygninger, der holder dem fanget i stedet for, at de trives i den frihed, Gud har til dem. ’Keys to Freedom’ er en konference, der fokuserer på at se mennesker sat fri, lægt og udrustet til tjeneste på netop dette område.

"Keys to freedom" er en konference, der har fokus på at hjælpe mennesker med at blive frie, helbredte og udrustede til at betjene andre på dette område. Der er mange mennesker i dag, der kæmper med deres mentale sundhed, følelsesmæssige sår, stærke bindinger og negative tankemønstre, der holder dem fanget i stedet for at de trives.

- Det kan være, at du selv eller nogen, du kender kæmper med de samme negative mønstre igen og igen, uden at kunne bryde fri.

- Det kan være, at du har en længsel efter at se mennesker trives og ønsker at forstå mere om, hvad der kan binde sjæl, sind og krop.

- Det kan være, at du allerede selv er aktiv i en tjeneste i bøn for andre på dette område, men ønsker at udvikle din forståelse og åndelige autoritet.

"Keys to Freedom" vil hjælpe dig! Denne uge vil være en særlig uge med tid i Guds nærvær, kraftfuld tilbedelse, og undervisning; der vil give dig ny forståelse og vil udruste dig på dette område.

Du vil modtage undervisning om:

● Vores fantastiske hjerne

● Negative tanke bygninger

●Hvordan man ber for andre i bla. områder af forkastelse, afhængighed, frygt, skuffelser og skam

●Kød versus Ånd

●Sjæle bindinger

● Kraften i nadveren

●Guds fulde rustning

●Bibelmeditationer og bekendelser

 

Med disse ord fra Bibelen ønsker vi at sætte tonen for ugen:

Esajas 61:2 "Han har sendt mig for at forbinde dem, hvis hjerte er sønderknust, for at forkynde frihed for fanger og udfrielse fra mørket for fangerne, for at forkynde Herrens nådens år og vores Guds hævnens dag, for at trøste alle, der sørger, og sørge for dem, der sørger i Zion - for at give dem en skønheds krone i stedet for aske, glædens olie i stedet for sorg og en lovprisnings klædning i stedet for en ånd af fortvivlelse."

Vi glæder os meget til at se dig der.

Acts Academy Team

Lavanya Dua

Dr Lavanya Dua er ordineret præst fra Equippers Church Surrey i England og er involveret i lederskab og pastoral omsorg i kirken. Hun har praktiseret som læge i mere end 30 år, inden hun gik ind i fuld tids tjeneste i kirke regi. Lavanya har en exceptionel viden i hele området angående god mental sundhed, lægedom og udfrielse. Hun har en salvet evne til at hjælpe mennesker ind i den frihed, Gud har for dem, og i at undervise og udruste andre i dette tjenesteområde. Hendes passion er at hjælpe mennesker til fysisk lægedom, frihed fra angst, depression og negative tankebygninger gennem en kombination af kraftfulde bibelske sandheder, den seneste videnskab og ved at opleve Guds helende kraft. Lavanya her rejst rundt om i Europa og Asien og delt dette livsforvandlende budskab i konferencer, seminarer, workshops og lokale kirker, og hun er en personlig coach for mange.

TilmeldRegister