Kirke på ny

Kursus om menighedsplantning

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

1.-4. juni 2021

Pris

Fra 1.595 kr.

Acts Academy tilbyder i samarbejde med flere af de mest dynamiske menighedsplantere i Danmark og Europa, et 4-dages kursus for ledere og præster der har menighedsplantning på hjertet. Vi vil ikke bare tale om menighedsplantning, men inspirere og give konkrete redskaber til hvordan man gentænker kirker og starter nye.

Vi vil i løbet af denne uge, komme rundt om det væsentligste når det gælder gentænkning og plantning af kirker. I et miljø af ligesindede vil du blive inspireret til at tænke nyt, og til at turde tro på det du har på hjertet, når det gælder ekspansion af kirker og kirkelige fællesskaber.

Vi vil se på det der fungerer, men også på udfordringerne og give redskaber til at tænke strategisk, lave en plan og gøre din drøm til virkelighed.

Acts Academy udbyder dette kursus i samarbejde med Apostolsk kirke og Vineyard Danmark.

Kurset foregår d. 1-4 juni 2021 og koster kr. 1.995,- med logi (db-vær) og fuld forplejning. Der er en merpris for enkeltværelse på kr. 300,-. Sengelinned kan bestilles. Uden logi, men med fuld forplejning, koster kurset kr. 1.595,-

Fredag bliver en åben dag, hvor ledere kan invitere deres teams til at deltage i undervisningen, fællesskabet, samtalerne og spisningen for kr. 295,- pr. prs.

Vi arbejder i øjeblikket med en spændende talerliste. Stay tuned!

Chuck & Taryn Freeland

Chuck og Taryn er seniorpastorer i Catalyst Vineyard kirken i Aberdeen, samt regionale Vineyard ledere i Skotland. Kirken har oplevet en betydelig vækst over de senere år, og opererer nu syv forskellige steder i den nordøstlige del af Skotland. De er passionerede omkring kirken, udruste og udvikle ledere, samt tjene de fattige. De har tre vidunderlige børn og holder sig for det meste væk fra ting relateret til sport.

TilmeldRegister