"Jeg har omsider fundet min plads i kirken"
Bianka
 — 
Denmark, 2018-2019

Jeg kom til IABC i Januar 2018, hvilket var en drøm der gik i opfyldelse eftersom jeg havde ønsket at komme på Bibelskole i mange år.

Jeg kom til IABC som en helt ødelagt, såret og ensom pige. Jeg var en kristen, men ikke en del af nogen Kirke og faktisk var mit syn på Kirke ret forskruet. Så det at IABC er en Kirke baseret Bibelskole, var noget der bekymrede mig, og jeg kan huske at jeg tænkte på om jeg ville passe ind og om jeg ville kunne bidrage med noget. Lige pludselig skulle jeg vænne mig til Kirke livet.

Langsom begyndte de ting jeg lærte på skolen, at have en positiv effekt på mig, og det blødgjorde mit hjerte og gjorde mig mere åben for at se tingene i et andet lys, i mange forskellige områder. Hele min horisont blev udvidet. Mit syn på mennesker ændrede sig, såvel som mit syn på Kirke og kristendommen generelt. Mit syn på lovsang ændrede sig også. Det tog lang tid at nedbryde de gamle vaner, antagelser, tankemønstre og reaktioner, men Gud gjorde det. Han fik omsider chancen for at arbejde ordentligt med mig, skærpe mig og lære mig at se verden som han ser den.

Jeg har ændret mig meget på IABC. Jeg er mere udadvendt og selvsikker end da jeg startede. Jeg ser det bedste i mennesker. Jeg flygter ikke fra udfordringer. Og jeg har omsider fundet min plads i kirken, hvor jeg kan være med til at sige velkommen til folk og få dem til at føle sig hjemme.

Jeg har lært Gud at kende på et helt andet plan. Jeg har lært Bibelens historie og jeg forstår alting bedre nu. Jeg har lært at leve mit liv med andre mennesker, og acceptere dem som de er. Jeg har lært at leve mit liv fuldt ud.

Bianka