Click
here

Bedeugen 2023

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

30. januar - 3. februar 2023

Pris

Fra 1.849 kr.

Fokus på kurset er bøn. Kurset arrangeres i samarbejde med Bedehus Danmark og samler mennesker fra det bredere kirkelige landskab i Danmark.

I bedeugen arbejder vi for at se Guds rige komme og forvandle vores nation. Det gør vi gennem undervisning, i bøn, forbøn og med profetisk inspiration - men for at kunne gøre det med autoritet, må vi vedvarende søge ind til Guds hjerte, høre hans tale og udrustes med hans kraft.

Dette ønsker vi særligt at sætte fokus på i den kommende bedeuge.

At bygge altre for Herren

At bygge altre for Herren; et sted hvor vi indvier os til Herren, lægger vore liv ned for Ham og han svarer ved at sende sin Helligånds ild, der renser og giver kraft.

For at inspirere os til dette har vi inviteret Rhonda Hughey Mathiesen, som i Danmark nok er bedst kendt for sin bog “Desperat efter Guds nærvær.” Hun vil undervise om og demonstrere, hvordan vi bygger sådanne altre for Herren.

Herudover vil der være talere, som på anden vis vil udfordre os med ord fra Herren, vil inspirere til bøn og opmuntre os på, hvordan Guds rige kan og allerede forvandler i vores nation.

For også at komme ind i og praktisere det, der bliver undervist om, vil der blive god tid til bøn og lovsang, daglige gruppe samlinger, tid med vidnesbyrd og afsluttende også forbøn / velsignelse af den enkelte.

Talere

Vi har indtil videre tilsagn fra Ronda Hughey Mathiesen, nu bosat i Norge, og Lucinda Rasmussen, en profetisk røst og leder i Næstved Bykirke. Vi forventer desuden at høre andre danske forkyndere give input ligesom også ledere i Bedehus Danmark medvirker. Mere herom senere.

Glæder os til fællesskabet med dig

Acts Academy og Bedehus Danmark

Bent og Birthe Christiansen, Kresten Holmsgaard, Peter Tinggaard, Inger Porsen, Frede Verner Hansen og Rakul Kristiansen

TilmeldRegister