Click
here

Bliv involveret

Vær en del af en ny historie.

Find den måde, der passer dig bedst

Du kan være med til at skrive en ny historie, være en del af en ny tid på bibelskolen. Selv hvis du ikke kan tage på bibelskole nu, eller allerede har været der, kan du hjælpe os. Nedenfor kan de læse mere om, hvilken rolle du kan være med til at spille.

Bliv en del af vores dygtige stab af frivillige

Elsker du Jesus, og elsker du mennesker, kan simultantolke på dansk/engelsk, er ferm i et køkken, har praktisk håndelag, kan gøre rent, lave media eller noget helt andet, så hører vi gerne fra dig.

Du kan være frivillig i forskelligt omfang:

Fastboende, frivillig medarbejder med kost, logi og lommepenge. Du kan være frillig for 3, 6 eller måske 12 måneder eller endnu længere? 

Fast, ugentlig medhjælp, når du har mulighed for at give nogle timer, fast hver uge,

Frivillig til særlige arrangementer. Fra tid til anden har vi større arrangementer i huset eller grupper af gæster, som kræver ekstra hænder.

Connect med os på Sociale medier

Like os på Facebook, del og kommentér. Følg os på Instagram. Det hjælper os mere, end du måske tror!
Tal godt om os til dine venner, kollegaer, i din kirke. Vær bindeled mellem skolen og potentielle elever. Får du ikke allerede vores nyhedsbrev, så bliv meldt til, så du hele tiden kan være opdateret.

Bed for os

Uanset hvor dygtige vi er, vil vi altid være afhængig af, at Guds Ånd virker med visdom, kraft, salvelse og åbenbaring. Derfor har vi brug for, at flest muligt vil stå sammen med os i forbøn, om at Guds vilje må ske hver eneste dag! 

Ikke ved magt, og ikke ved styrke, men ved min ånd, siger Hærskarers Herre! Zak. 4, 6.

Hjælp andre på Højskole - Støt Elevfonden!

Du har mulighed for at hjælpe flere på højskole ved at give fradragsberettigede gaver til elevfonden (direkte støtte til elevers skolebetaling).
Når du giver til elevfonden, flerdobles dine penge: Du får skattefradrag (§8A), elevens skolepenge bliver dækket, og skolen får statstøtte for eleven!
Eleverne kan søge fonden, når de fortsætter efter første semester.

Kontooverførsel: 1569 - 0002056666 og mærk indbetalingen "Elevfonden"