OneHeart 2024

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

27. - 28. september 2024

Pris

Fra 495 kr.

OneHeart Team Konference er for hele kirkens Creative Team. Fokus på team udvikling og individuelle redskaber, som kan forbedre/udvikle den lokale kirkes Creative udtryk og dygtighed i at skabe den ønskede atmosfære.

Der vil være ‘Keynotes’ for hele teamet, som styrker kulturen på jeres lokale Creative team.

Der vil også være flere muligheder for at vælge mellem inspirerende Electives med praktiske ‘redskaber’, som er tilpasset dine skills og udvikler samarbejdet på jeres Creative Team.

Temaet for konferencen er Altid trofast - Taknemmelighed
Gud er altid trofast og god, så der er ALTID noget at være taknemmelig for. TAKNEMMELIGHED er vores respons uanset omstændighederne. At være taknemmelig er også grundlaget for lovprisning, en lovsang der er indre-motiveret og bobler over med Gud trofaste godhed og for alt det skabte, det han har gjort, gør og vil gøre.

Samuel Christiansen

Lærer

Samuel er fra Danmark og uddannet lærer. Han arbejder som lovsangsleder på højskolen og i Kirkeibyen. Samuel leder netværket 'One Heart', som samler lovsangere fra hele landet. Han har tidligere været elev på bibelskolen og været et år i North Carolina på “Morning Star School & Ministries”.

Esben Dulwich Engholm

Creative Lab leader, musikker og sangskriver

Esben er uddannet indenfor kreativitet og innovation, han er en erfaren lovsangspræst og sangskriver. Med 22 års erfaring i lovsangsledelse og leder af creative teams, kommer han til at udruste eleverne til at kunne sætte aftryk. Esben har en stor passion for at fremme lovsang nationalt såvel som internationalt. Herudover har Esben en stor evne til dette både i teori og praksis, så de går op i en højere enhed.

TilmeldRegister