Tilmelding

Dit eventyr starter her

At tage på bibelskole er en af de bedste og vigtigste beslutninger, du kan tage i dit liv. Det kan forvandle dig for altid. Højskolen Acts Academy lægger et stærkt fundament for resten af dit liv.
Det er for alle fra 17 ½ år og opefter. Der er ingen øvre aldersgrænse. Tag beslutningen. Udfyld ansøgningsskemaet og kom afsted. Du vil ikke fortryde det!

Tilmeld

Ansøgningsprocessen

1. Udfyld ansøgningsskemaet online
2. Indhent anbefalingsskemaet fra din præst, ungdomsleder eller lign.
3. Interview
4. Optagelse

Hvis du er statsborger i et EU/EØS land eller Schweiz, skal du ikke ansøge om opholdstilladelse, men i stedet ansøge om et EU-opholdsdokument. Læs mere om EU-ophold her.

1. Udfyld ansøgningsskemaet online
Inden der kan søges visum, skal du først være optaget som elev på skolen. Vær opmærksom på, at vi har begrænsede antal pladser til elever uden for EU.

2. Indhent anbefalingsskemaet fra din præst, ungdomsleder eller lign.

3. Interview

4. Optagelse

5. Betaling for hele kurset + visum gebyr
Er du blevet optaget på det ønskede kursus, skal du betale for hele opholdet, inden du kan søge om visum. Når vi har modtaget betalingen, kan vi sætte visumansøgningsprocessen igang.

6. Ansøgning om visum
Dernæst kan skolen udfylde sin del af ansøgningen, hvorefter eleven udfylder den anden del af ansøgningen. Bemærk at når ansøgningen er indgivet, har ansøgeren 14 dage til at få lavet biometri på en dansk repræsentation.

- Skolen påbegynder visumansøgningen.
- Du modtager et link til anden del af ansøgningen, som du skal udfylde selv.
- Når det er gjort, er der en periode på 14 dage, hvor du skal få foretaget dine biometriske scanninger. Først når scanningerne er udført, betragtes din ansøgning som indsendt. De biometriske data kan blive registreret på en dansk diplomatisk mission i udlandet. Se en liste over lande her.
Bemærk, at du muligvis skal rejse til et andet land for at få det gjort. Og når du booker tid, skal du booke til langtidsvisum. Herudover er der et gebyr for tidsbestilling til biometrisk scanning, og i nogle tilfælde kan du blive bedt om at betale et andet gebyr til den diplomatiske mission for visumbehandling.Vær opmærksom på disse gebyrer, når du ansøger.
- Når alt er indsendt, er ventetiden cirka 2 måneder, men det kan tage længere tid.

Har du allerede visum til Danmark
Har du, eller den du kender, som gerne vil på Højskolen Acts Academy, derimod allerede visum til Danmark/Schengen lande og er i Danmark, kan der søges om studievisum til højskole, mens det nuværende visum er gyldigt. Processen er som beskrevet ovenfor.
Du har lov til at deltage i højskoleopholdet, mens din ansøgning bliver behandlet.
Bliver din ansøgning afvist, er du naturligvis nødt til at afbryde opholdet og formentlig forlade landet.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere: tlf. 75 52 47 99, info@actsacademy.dk

Du kan også kontakte vores elevoptagelse - admission@actsacademy.dk

Ansøgningskema

Klar til det bedste år i dit liv?
Tilmeld dig her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udfyld

Book en samtale

Spørgsmål? Kunne Acts være et sted for dig? Er prisen stadig en hindring er du mere end velkommen til at tage en snak med os om finanseringsmuligheder. Indsend dine oplysninger, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Book nu

2 dage gratis

…og er du stadig i tvivl så er du velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere, og om muligheden for at komme og besøge os. Du kan komme og gå på opdagelse i vores forskellige rum, få indblik i vores fokusområder af undervisning, se de studerendes projekter, tale med vores undervisere og opleve fællesskab med elever fra hele verden.

Book nu