Click
here

Listen 2023!

En unik profetiske konference med internationale tjenester

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

21. - 25. maj 2023

Pris

Fra 1.449 kr.

En helt særlig uge med stærk profetisk lovsang, tid i Guds nærvær, profetisk betjening og inspirerende undervisning om at leve profetisk og være i stand til at sætte aftryk i din verden.

”At være Guds stemme i din verden”

Der er ingen tvivl om, at Gud har et kald og en tjeneste til os hver især!

 

LISTEN23 er en konference med fokus på profetisk kald og tjeneste.

Du har måske allerede en ide og fået profetiske ord om, hvilket kald og tjeneste Gud har for dig, men du oplever at have brug for at blive hjulpet videre.

Du har måske allerede prøvet at træde ud i noget af det, som Gud har talt om, men det blev ikke til det du troede eller havde forventet.

Du er måske helt ny i det profetiske, og du vil bare gerne lære mere.

Uanset så er denne konference for dig, og vil give dig et boost ind i det, som Gud har lagt ned i dig.

 

Profetiske gave og tjeneste er en funktion, hvor vi bliver i stand til at høre fra Gud og videregive det til mennesker, som har brug for at opleve Hans kærlighed og kende Hans vilje med os, det liv vi lever og den verden vi er sat i.

 

En konference hvor du vil opleve et potpourri af lovsang og dvæle i Guds nærvær, få undervisning om det at have et profetisk kald og tjeneste, så du kan være Guds stemme i din verden.

Du vil lære at:

  • At håndtere din profetiske gave og tjeneste
  • At forstå og finde din rolle i og udenfor kirken
  • At udruste og coache en ny profetisk generation
  • At finde flow med andre gaver og tjenester
  • At fange det profetiske og betjene gennem lovsang

OBS: Er du studerende kan du få en rabat på 300,- ved brug af rabatkoden "LISTEN23"

Christine Larkin

Christine har rejst i mange år med sin undervisnings- og profetiske tjeneste. Hun er stifter og leder af Restoration House, et relationelt netværk af kirker i Storbritannien, Irland og USA. Christine er en del af Kingdom Connections, et apostolsk, relationelt team, der giver strategisk støtte og mentoring til kirker, ledere og tjenester. Christine har en passion for at opbygge relationer på tværs af kirkeretninger. Hun er gift med John, der giver pastoral støtte til Restoration House-kirkerne. De har tre voksne sønner og syv børnebørn. www.christinelarkin.org

Heidi Ravn

Lærer

Heidi er fra Danmark og uddannet coach. Hun leder vores fag "Spiritual Intelligence". Hvor hun underviser og aktiverer eleverne. Helligånden har givet os alle gaver til at betjene mennesker og vise Guds kærlighed. Livet bliver spændende, når vi er tilgængelig for Helligåndens ledelse, og frimodigt træder ud og aktivere gaverne, så vi kan bringe Guds nærvær her på jorden. Heidi leder også vores Morgenandagter, mentoring og People Tools personprofil. Heidi har været tilknyttet skolen i over 15 år.

Heidi er lærer på bibelskolen og leder faget 'Spiritual intelligence', hvor eleverne får både det bibelske fundament for Helligåndens funktion, såvel som mulighed for at vokse i brug af Helligåndens gaver. Hun har en stor passion for at se den enkelte lykkes i at formidle Guds kærlighed gennem profetiske opmuntringer, vejledning og kraft.

Esben Dulwich Engholm

Creative Lab leader, musikker og sangskriver

Esben er uddannet indenfor kreativitet og innovation, han er en erfaren lovsangspræst og sangskriver. Med 22 års erfaring i lovsangsledelse og leder af creative teams, kommer han til at udruste eleverne til at kunne sætte aftryk. Esben har en stor passion for at fremme lovsang nationalt såvel som internationalt. Herudover har Esben en stor evne til dette både i teori og praksis, så de går op i en højere enhed.

Stig Hagen

Akademisk dekan

Stig er akademisk dekan på Acts Academy med en mastergrad i ledelse og teologi fra Fuller Theological Seminary. Han er en iværksætter med flere års erfaring som daglig leder, organisationsleder og præst. Stig er også dybt involveret i mission i Østeuropa og Østafrika, og har været udsendt missionær til Tanzania. Hans passion er at se mennesker opdage og udvikle sit potentiale, og erfare en dyb relation til den Treenige Gud. Nogle gange vil man også opleve Stig lede i lovsang. Han er gift med Sara, som også underviser på skolen, og sammen har de 3 voksne børn.

TilmeldRegister