Listen 2024!

Oplev styrke og vækst i din profetiske tjeneste

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

28. april - 2. maj 2024

Pris

Fra 1.749 kr.

En helt særlig uge med stærk profetisk lovsang, tid i Guds nærvær, profetisk betjening og inspirerende undervisning om at leve profetisk og være i stand til at sætte aftryk i din verden.

Udvikl og sæt aftryk med din profetiske tjeneste!

På ”LISTEN24” konferencen vil du modtage undervisning og input fra forskellige profeter, der dagligt lever der kald ud og multiplicerer i hver af deres områder af indflydelse.

Denne uge er sammensat af et mix af undervisning, workshops og paneler. Du vil selvfølgelig også blive aktiveret! Igennem workshops vil vi aktivere det vi har hørt og lært, prøve det af så vi selv kan få erfaring. I panelerne vil du få mulighed for at stille spørgsmål, og lytte til de forskellige repræsentanters synspunkter, deres fejl og deres personlige erfaringer.

Her er de områder som vi gerne vil sætte fokus på for denne konference:

  • Forskellige udtryk af den profetiske tjeneste: Esajas, Jeremias, Samuel, Daniel og andre bibelske profeter viser forskellige typer og udtryk af at være profeter. Er der stadig forskellige typer og udtryk af profettjenesten i dag? Hvordan kan vi genkende kernen af det at være profet? Hvilken type profet identificerer du mest dig selv med?
  • Hvordan apostle og profeter kan tjene sammen: Bibelen fortæller os at Kirken skal bygges på fundamentet af apostle og profeter! Hvor de arbejder sammen i enhed, er der vækst. Hvordan ser det ud i dag? Hvordan kan apostle og profeter respektere hinanden, og gøre plads til at de hver især gør deres del?
  • Udvikl din profetiske tjeneste i og udenfor kirken: Ét er at vi må fokusere på at udruste og træne menigheden til at høre Guds stemme. Det andet er, at vi frimodigt må væres Hans stemme i vores dagligdag og hvor vi færdes og er (familie, arbejdsplads m.m.) og bringe Hans visdom og indsigt ind i situationer vi oplever.
  • Lær at bede profetisk og inspireret: Intet sker uden bøn, profeter er også forbedere, vi må positionere os som vægtere på muren og forbedere, der hører og ser hvad Gud har i sinde at gøre, så vi strategiske kan profetere og handle på det vi oplever!
  • Skærp din profetiske præcision: I fællesskab vokser vi og kan nå længere, vi har brug for at stå til ansvar overfor andre profeter og tjenester, så vi kan forblive sunde og modne i tjenesten. Vi er alle ét legeme med forskellige funktioner, vi har brug for hinanden.
  • Tag ansvar for din tjeneste: Vi modtager ofte profetiske ord, og så venter vi på, at Gud får dem til at ske. Vi må forberede og gøre os selv klar, så de profetiske ord kan blive til noget. Hvad er det næste skridt for dig?

 

Talere:

· Andries Van Heerden, ZA

· Christine Larkin, UK

· Johannes Hansen, DK

· Lars Bo Olesen, DK

· Kate Favre Guldberg, CH

· Heidi Ravn, DK

 

Tider:

Start: Søndag d. 28. april kl. 16.00

Slut: Torsdag d. 2. maj kl. 16.00

 

Andet:

Har du allergier eller andet, som kræver special kost, vil der være en merpris forbundet med det. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen kost, som kan forberedes i vores elevkøkken.

Kontakt os endeligt hvis du er i tvivl om noget.

Andries Van Heerden

Præst i Emmanuel Church

Andries Van Heerden og hans hustru, Christiane, er ledende præster i Emmanuel Church i Louis Trichardt, Limpopo i Sydafrika. Han har en anerkendt profetisk tjeneste både i Sydafrika og i andre lande. Han er en dygtig kommunikator med stor forståelse for mennesker, den lokale kirke og har profetisk indflydelse. Andries er med i Sydafrikas profetiske ’Round Table’, som hvert år udgiver bogen, ’God Said.’

Christine Larkin

Christine har rejst i mange år med sin undervisnings- og profetiske tjeneste. Hun er stifter og leder af Restoration House, et relationelt netværk af kirker i Storbritannien, Irland og USA. Christine er en del af Kingdom Connections, et apostolsk, relationelt team, der giver strategisk støtte og mentoring til kirker, ledere og tjenester. Christine har en passion for at opbygge relationer på tværs af kirkeretninger. Hun er gift med John, der giver pastoral støtte til Restoration House-kirkerne. De har tre voksne sønner og syv børnebørn. www.christinelarkin.org

Johannes Hansen

Johannes er teolog med en master i teologi, og en bachelor i Religions videnskab fra universitetet i Aarhus. Han har været i fuldtidstjeneste tæt på 35 år. Involveret i kirkeplantning og ledelse af flere kirker. Han er tidligere nationalleder af Apostolsk kirke i Danmark, og medstifter af "Frikirkenet". Udover at være præst og supervisor tjener han også som international leder og mentor for RCCM kirker i Pakistan, et netværk af 212 nye kirker i Pakistan og Mellemøsten.

Kenneth Decker

Kenneth er en del af præsteteamet i Apostolsk kirke "KBH Frikirke" som Executive Præst. Kenneth er en unik kombination af ordensmenneske med sans for detaljer og kvalitet og så en profetisk tjeneste. Han brænder for, at mennesker finder de gaver Gud har lagt i dem og bruger dem. Han er medansvarlig for det Profetiske Værksted i KBH Frikirke. Kenneth er gift med Julie. Han var sammen med Julie elever på Acts Academy i 22/23.

Lars Bo Olesen

Forstander

Lars er forstander for Højskolen Acts Academy siden august 2020. Han er også ledende præst i Åbenkirke i Herning. Lars er en inspirerende formidler og en dygtig visionær leder. Han sad i en årrække som formand for Frikirkenet, og spillede en afgørende rolle i tilblivelsen af ”Himmelske Dage på Heden” i Herning i 2019. I den forbindelse var han også initiativtager til “Det Himmelske Show" i Jyske Bank Boxen. Han ser både de store og små linier, men holder mest af de store penselsstrøg og friheden til at kunne tænke nyt og pionere.

Heidi Ravn

Lærer

Heidi er fra Danmark og uddannet coach. Hun leder vores fag "Spiritual Intelligence". Hvor hun underviser og aktiverer eleverne. Helligånden har givet os alle gaver til at betjene mennesker og vise Guds kærlighed. Livet bliver spændende, når vi er tilgængelig for Helligåndens ledelse, og frimodigt træder ud og aktivere gaverne, så vi kan bringe Guds nærvær her på jorden. Heidi leder også vores Morgenandagter, mentoring og People Tools personprofil. Heidi har været tilknyttet skolen i over 15 år.

Heidi er lærer på bibelskolen og leder faget 'Spiritual intelligence', hvor eleverne får både det bibelske fundament for Helligåndens funktion, såvel som mulighed for at vokse i brug af Helligåndens gaver. Hun har en stor passion for at se den enkelte lykkes i at formidle Guds kærlighed gennem profetiske opmuntringer, vejledning og kraft.

Kate Favre Guldberg

Lærer

Kate er fra Schweiz. Hun er ansvarlig for 'Aftrykket' Kommunikation & Storytelling. Derudover underviser hun i lederskab og andre emner omkring personlig tro. Hun er en dygtig og efterspurgt kommunikator. Desuden læser Kate teologi.

TilmeldRegister