Listen 2021!

En profetisk uge med internationale profeter

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

2. - 6. maj 2021

Pris

Fra 1.849 kr.

Deltag i vores profetisk konference LISTEN 2021 - At kende Guds kald. Talerne i år er Patrick Sparrow CA, Andries Van Heerden SA, Peter Prothero UK og Janet Brann Hollis SA.

At kende Guds kald

Da jeg profeterede, som han havde befalet mig, kom livsånden ind i dem, så de blev levende. De rejste sig op, en umådelig stor hær. Ezekiels bog 37,10.

Nu mere end nogensinde er det vigtigt at kende Guds stemme. Der er så meget støj og forstyrrelse, men stadig er Hans kald klart, vi skal profetere, som Han befaler. Lad os være et folk, der søger ham, genkender og skelne Guds stemme. Kende og forstå hvad Han siger, og hvad Han kalder os til at gøre. Lad livet komme ind i hver enkelt af os, i vores kirker, tjenester og nationer. Lad himlen blive åbenbaret på jorden.
Lad os være et samfund af modige profeter og profetiske mennesker, der kender hans kald og handler på det.

Deltag i vores profetisk konference LISTEN 2021 - At kende Guds kald. Talerne i år er Patrick Sparrow CA, Andries Van Heerden SA, Peter Prothero UK og Janet Brann Hollis SA.

LISTEN 2021! konference er mere end bare en begivenhed, det er et opfordring til os om at rejse os, komme til live, komme sammen, blive fyldt påny med Helligånden, vokse i vores profetiske kald både som en livsstil, i tjeneste og i vores kirker og videre.

Vi ønsker at give dig muligheden for at vokse og blive skærpet med:

- Undervisning af erfarne profeter

- Hands-on profetiske aktiveringer

- Samfund med andre, der aktivt søger at udvikle deres profetiske tjeneste.

- Mulighed for at tilmelde dig personlig profetisk tjeneste

Vi håber på at kunne lave en fysisk konference, men vi følger selvfølgelig de nationale retningslinjer og restriktioner, og holder dig opdateret.

Der vil sandsynligvis være en begrænsning på, hvor mange mennesker vi må samles, så tilmeld dig dig hurtigst muligt.

Patrick Sparrow

Seniorpræst i Equippers Central

Patrick Sparrow er seniorpræst i Equippers Central Coast, USA. Han har arbejdet med at plante og lede kirker i omkring 20 år. Ud over dette giver han profetisk rådgivning til andre kirker og indflydelsesrige organisationer. Patrick er gift med Terri Sparrow, og sammen har de tre voksne børn. Patrick Sparrow brænder for at opmuntre og styrke lokale kirker gennem en profetisk og apostolsk tjeneste.

Patrick Sparrow er seniorpræst i Equippers Central Coast, USA. Han har været i gang med at plante og lede kirker i omkring 20 år. Ud over dette yder han profetisk rådgivning til flere andre kirker og indflydelsesrige organisationer. Patrick er gift med Terri Sparrow, og sammen har de tre voksne børn.

Patrick Sparrow brænder for at opmuntre og styrke lokale kirker gennem en profetisk og apostolsk tjeneste.

Andries Van Heerden

Præst i Emmanuel Church

Andries Van Heerden og hans hustru, Christiane, er ledende præster i Emmanuel Church i Louis Trichardt, Limpopo i Sydafrika. Han har en anerkendt profetisk tjeneste både i Sydafrika og i andre lande. Han er en dygtig kommunikator med stor forståelse for mennesker, den lokale kirke og har profetisk indflydelse. Andries er med i Sydafrikas profetiske ’Round Table’, som hvert år udgiver bogen, ’God Said.’

Peter Prothero

Peter Prothero er en internationalt anerkendt bibelunderviser, som særligt brænder for at bygge en stærk, lokal kirke, der kan være en ressource for andre kirker rundt omkring i verden, samt for at træne og udruste unge ledere. Peter Prothero er gift med Jacqueline, og de har sammen 6 børn.

Janet Brann-Hollis

Profet og lærer

Janet har stor kærlighed til den lokale kirke. Hun tjener Gud både i Sydafrika og i mange andre lande, og hun underviser og træner i det profetiske. Janet er kendt for sine præcise profetiske ord og var med til at genoprette den profetiske tjeneste i Sydafrika. Hun kan ses på GOD TV, TBN, SABV TV og har deltaget i mange radioprogrammer. Hun har to venner med, og sammen udgør de et stærkt tjenesteteam. Janet er gift med Bill.

Heidi Ravn

Lærer

Heidi er fra Danmark og uddannet coach. Hun er ansvarlig for mentoring, people tools og tjeneste-praktik.  Derudover underviser hun i forskellige emner omkring Helligånden. Heidi har været tilknyttet skolen i over 10 år. Hun har ansvar for store dele af det pastorale område i Kirkeibyen.

Heidi er lærer på bibelskolen og leder faget 'Supernatural', hvor eleverne får både det bibelske fundament for Helligåndens funktion, såvel som mulighed for at vokse i brug af Helligåndens gaver. Hun har en stor passion for at se den enkelte lykkes i at formidle Guds kærlighed gennem profetiske opmuntringer, vejledning og kraft.

TilmeldRegister