Click
here

Listen 2022!

En profetisk uge med internationale profeter

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

15. - 19. maj 2022

Pris

Fra 1.849 kr.

En profetiske konference hvor du vil møde Gud’s nærvær, blive rustet så du kan være effektiv i din verden.

”At være Guds stemme I din verden”

En profetiske konference hvor du vil møde Gud’s nærvær, blive rustet så du kan være effektiv i din verden.

Vi vil fokusere på emner som

  • Håndtere din egen profetiske gave og tjeneste
  • Finde din rolle i kirken og verden
  • Oprejse en profetisk generation
  • Tjene sammen med andre gaver og tjenester

Andries Van Heerden

Præst i Emmanuel Church

Andries Van Heerden og hans hustru, Christiane, er ledende præster i Emmanuel Church i Louis Trichardt, Limpopo i Sydafrika. Han har en anerkendt profetisk tjeneste både i Sydafrika og i andre lande. Han er en dygtig kommunikator med stor forståelse for mennesker, den lokale kirke og har profetisk indflydelse. Andries er med i Sydafrikas profetiske ’Round Table’, som hvert år udgiver bogen, ’God Said.’

Heidi Ravn

Lærer

Heidi er fra Danmark og uddannet coach. Hun er ansvarlig for mentoring, people tools og tjeneste-praktik.  Derudover underviser hun i forskellige emner omkring Helligånden. Heidi har været tilknyttet skolen i over 10 år. Hun har ansvar for store dele af det pastorale område i Kirkeibyen.

Heidi er lærer på bibelskolen og leder faget 'Supernatural', hvor eleverne får både det bibelske fundament for Helligåndens funktion, såvel som mulighed for at vokse i brug af Helligåndens gaver. Hun har en stor passion for at se den enkelte lykkes i at formidle Guds kærlighed gennem profetiske opmuntringer, vejledning og kraft.

TilmeldRegister