Listen!

En profetisk uge med internationale profeter

Kommer snart
TilmeldRegister
Dato

2. - 6. maj 2021

Pris

Fra 1.849 kr.

Take your mountain

Det bliver en uge med masser af inspiration, undervisning, redskaber og workshops.  Glæd dig til fem dage med profetisk undervisning i verdensklasse!

Patrick Sparrow

Seniorpræst i Equippers Central

Patrick Sparrow er seniorpræst i Equippers Central Coast, USA. Han har arbejdet med at plante og lede kirker i omkring 20 år. Ud over dette giver han profetisk rådgivning til andre kirker og indflydelsesrige organisationer. Patrick er gift med Terri Sparrow, og sammen har de tre voksne børn. Patrick Sparrow brænder for at opmuntre og styrke lokale kirker gennem en profetisk og apostolsk tjeneste.

Patrick Sparrow er seniorpræst i Equippers Central Coast, USA. Han har været i gang med at plante og lede kirker i omkring 20 år. Ud over dette yder han profetisk rådgivning til flere andre kirker og indflydelsesrige organisationer. Patrick er gift med Terri Sparrow, og sammen har de tre voksne børn.

Patrick Sparrow brænder for at opmuntre og styrke lokale kirker gennem en profetisk og apostolsk tjeneste.

Heidi Ravn

Lærer

Heidi er fra Danmark og uddannet coach. Hun er ansvarlig for mentoring, people tools og tjeneste-praktik.  Derudover underviser hun i forskellige emner omkring Helligånden. Heidi har været tilknyttet skolen i over 10 år. Hun har ansvar for store dele af det pastorale område i Kirkeibyen.

Heidi er lærer på bibelskolen og leder faget 'Supernatural', hvor eleverne får både det bibelske fundament for Helligåndens funktion, såvel som mulighed for at vokse i brug af Helligåndens gaver. Hun har en stor passion for at se den enkelte lykkes i at formidle Guds kærlighed gennem profetiske opmuntringer, vejledning og kraft.

TilmeldRegister