Click
here

Youth Camp

Seks fantastiske og uforglemmelige dage i sommerferien 2023

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

1.-7. juli 2023

Pris

1500 kr.

Er du mellem 18-25? Så glæder vi os til at se dig på Youth Camp i år den 1.-7. Juli!

Tema: "En tro der vil noget"


Young Street - nu kaldet Youth Camp er Apostolsk Kirke Danmarks årlige sommerstævne for unge voksne i alderen 18-30. Sommer efter sommer samles unge i Kolding for at møde Gud, blive inspireret i deres tro, have gode stunder og bygge meningsfulde venskaber. 

Er du mellem 18-30år? Så glæder vi os til at se dig på Youth Camp i år som er lejeren for dig som forgår den 1.-7. Juli!

På YoungCamp i år vil vi have livsforvandlende møder, hvor vi ønsker at skabe rum for at du kan have et møde med Gud. Derudover vil vi have sjove aktiviteter og underholdning. Vi vil også have table talks, Squat Wars og Sessions hvor vi vil dykke dybere ned i forskellige emner bl.a. årets tema.

Teamet for sommerstævnet i Kolding i år er “En tro der vil noget” og Youth Camp har valgt også at omfavne dette tema!

Youth Camp er fra i år en del af “Acts Generations Summer” som består af Youth Camp og Teen Camp hvilket også betyder at vi vil have både fællesmøder sammen og møder skræddersyet til dig præcis der hvor du er i livet og til din hverdag

I år er vi tilbage at bo på højskolen hvilket bliver mega feeedt! Prisen er også justeret ned til 1500kr

Så hvis du ønsker en uge hvor Gud vil møde dig, så kom Youth Camp hvor vi vil facilitere et rum for at Gud kan møde dig lige der hvor du er!

Vi kan næsten ikke vente med at dele en masse spændende info om vores planer, aktiviteter og talere!


Du kan få 200 kr. rabat, hvis du er medlem af Apostolsk Kirkes Børn og Unge – AKBU og har betalt kontingent i 2023. Hvis du ikke medlem endnu, kan du blive medlem her, hvor du kan opnå rabatter på flere af vores lejre. (kontingent fra 75 kr. pr. år)

Når du tilmelder dig dette arrangement accepterer du, at dine tilmeldingsoplysninger bliver håndteret af Kolding Internationale Højskole og Apostolsk Kirkes Børn og Unge (AKBU). AKBU vil kun anvende oplysningerne i forbindelse med håndtering af rabatter ved medlemsskab.

Pakkeliste:


- Dyne & betræk/sovepose, pude, lagen, liggeunderlag

- Bibel, notesbog, skrivegrej

- Håndklæde, deo, tandpasta, toilettaske

- Sportstøj til ude og inde

- Sportssko til inde

- Badetøj

- Tøj der må blive snavset

- Dit gode humør

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

TilmeldRegister