Youth Camp

Seks fantastiske og uforglemmelige dage i sommerferien 2023

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

6.-12. juli 2024

Pris

Fra 1300 kr.

Er du mellem 18-25? Så glæder vi os til at se dig på Youth Camp!

Tema: ALTID TROfast!

Er du klar til den bedste uge af din sommer?  
Acts Generations Summer er DET sted, hvor du kan møde Gud, spise fantastisk mad og have den bedste tid med dine venner (og også få masser af nye venner). I år fejrer vi 100-års jubilæet som en bevægelse i Danmark (Apostolsk Kirke). Vi vil prise Gud for alle de utrolige ting, han har gjort, se med spænding fremad mod fremtiden og samtidig tro på en frisk udgydelse af tro, lige her og nu! Kan ikke vente med at se dig der!


Young Street nu Youth Camp er Apostolsk Kirke Danmarks årlige sommerstævne for unge voksne i alderen 18-30. Sommer efter sommer samles unge i Kolding for at møde Gud, blive inspireret i deres tro, have gode stunder og bygge meningsfulde venskaber.  

Youth Camp er fra i år en del af “Acts Generations Summer” som består af Youth Camp og Teen Camp hvilket også betyder at vi vil have både fællesmøder sammen og møder skræddersyet til dig præcis der hvor du er i livet og til din hverdag

Så hvis du ønsker en uge hvor Gud vil møde dig, så kom Youth Camp hvor vi vil facilitere et rum for at Gud kan møde dig lige der hvor du er!


Vi kan næsten ikke vente med at dele en masse spændende info om vores planer, aktiviteter og talere!


Du kan få 200 kr. rabat, hvis du er medlem af Apostolsk Kirkes Børn og Unge – AKBU og har betalt kontingent for i år. Hvis du ikke medlem endnu, kan du blive medlem her, hvor du kan opnå rabatter på flere af vores lejre. (kontingent fra 75 kr. pr. år)


Når du tilmelder dig dette arrangement accepterer du, at dine tilmeldingsoplysninger bliver håndteret af Kolding Internationale Højskole og Apostolsk Kirkes Børn og Unge (AKBU). AKBU vil kun anvende oplysningerne i forbindelse med håndtering af rabatter ved medlemsskab.

 

 

Pakkeliste:


- Dyne & betræk/sovepose, pude, lagen, liggeunderlag

- Bibel, notesbog, skrivegrej

- Håndklæde, deo, tandpasta, toilettaske

- Sportstøj til ude og inde

- Sportssko til inde

- Badetøj

- Tøj der må blive snavset

- Dit gode humør

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

TilmeldRegister