Click
here

Personlig udvikling

Vi gør alt for at udvikle dig, din personlighed og dit kald i livet!

Personlighedstest

Når du vælger at være elev på skolen et helt år, tilbyder vi en anderkendt personlighedstest. Den vil give dig indsigt i dine stærke sider, hvordan du fungerer bedst, alene og i teams. Du vil kunne bruge din personlighedsprofil også efter din tid som elev, når du skal søge job, finde uddannelse, eller tjene med i din lokale kirke.

Vi samarbejder med People Tools og bruger deres værktøjer og profiler, som er udviklet i Danmark.

Testen, og den deraf følgende profil, siger ikke blot noget om, hvordan du er skruet sammen, men også hvordan du bedst samarbejder med andre og indgår i teams. Resultatet kan være en øjenåbner og giver dig mulighed for at arbejde med dig selv. Din mentor vil også bruge den som udgangspunkt for udviklingssamtaler.

Sådan foregår det

Alle vores mentorer er certificerede til at bruge værktøjet People Tools.

Testen, der laves, er individuel og foregår online. Når din profil er udarbejdet, vil du sammen med en af vores certificerede mentorer gennemgå den, og det vil blive aftalt, hvordan den kan bruges fremadrettet, og på hvilke områder du vil arbejde med dig selv.

Der vil også blive arrangeret fælles arrangementer, hvor nogle af People Tools redskaber tages i brug i forskellige øvelser.

Vi mener det, når vi siger, at vi vil udvikle og fremelske det bedste i dig!

En mentor til hver elev

For at sikre den bedst mulige udvikling af eleverne , tilbyder vi alle elever en mentorordning på skolens regning.

Sådan foregår det

Mentorsamtaler tilbydes alle elever, som en hjælp til at nå personlige mål. Man mødes med sin mentor ca. en time hver anden uge. Mentoren er elevens kontaktperson på skolen og følger derfor eleven tæt på. Din mentor vil hjælpe med at nå dine mål og udvikle dit potentiale. Du får konkrete redskaber, der giver dig mulighed for at blive den bedste version af den person, som Gud har skabt dig til at være.

Din supervisor i tjeneste-praktik

Alle elever har en supervisor tilknyttet i deres tjeneste-praktik. Disse supervisorer vil også være med til at give dig input og feedback på det, du arbejder med. De vil guide dig, så du forstår din rolle i praktikken og har de bedste muligheder for at lykkes og udvikle dig.