Click
here
"Jeg har søgt efter mere og jeg har fundet mere."
Clément
 — 
France, 2018/2019

Jeg besluttede mig for at starte på skolen, fordi jeg ønskede at lære Gud bedre at kende. Jeg ønsker, at mit liv skal handle om Gud, og jeg besluttede at sætte arbejde og studier på pause for at give Gud et år af mit liv.

I Matthæus 7:7 står der ”Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer”. En af de ting, der gjorde skolen meget attraktiv for mig, og gjorde at jeg flyttede fra Frankrig til Danmark, var, at vi bliver undervist i det overnaturlige. Her får vi lov til at træne vores åndelige gaver, og under denne undervisning får vi de nødvendige nøgler til at vokse i de områder vi ønsker at tjene i. Jeg har lært, at det er godt bare at springe ud i det.

Vi får ofte tid og plads til at spørge Gud, profetere til hinanden. Og til at bede for hinanden, og Gud svarer os! Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har set gennembrud, når jeg givet ord til andre eller selv modtaget. Yderligere får jeg også mit ønske opfyldt om at lære Gud bedre at kende. Ved at bruge tid med ham og lære om Bibelen opdager jeg mere og mere, hvor god han er. Der findes ikke noget andet, der vil tilfredsstille mig, som han gør.

Jeg lærer også at have fuld tillid til ham. Desto mere tid jeg bruger med ham her på skolen, i undervisningen, i samtaler med de andre studerende, eller når jeg er alene; desto mere bliver jeg forelsket i ham. Han giver mig en hunger efter ham som aldrig før, og jeg er begejstret for de kommende måneder.

Dette er nogle af grundene til, at jeg har investeret et år i at lære ham bedre at kende, og det er fantastisk. Jeg har søgt efter mere, og jeg har fundet mere.

Clément