Click
here

At leve sammen

Fællesskab er kernen på Højskolen Acts Academy!

Bofællesskab og alt hvad der følger med

Når man bor sammen 24/7, kommer man tæt på hinanden! Det indebærer også en række praktiske muligheder og begrænsninger - altsammen noget du kan læse mere om her:

Gourmet i verdensklasse!

Vi har ansat to kokke som på hver deres måde gør fællesskabet omkring måltiderne til noget helt særligt. De laver ikke bare sund, nærende og yderst velsmagende kost, de gør de med kærlighed og indlevelse. Det er en ren fornøjelse når de serverer deres seneste krationer. Køkkenchefen Rasmus Mortensen, har også sørget for god atmosfære i det store fælles spiserum. Det skal bare opleves! 

Bofællesskab

Bofællesskabet er en helt naturlig del af et højskoleophold. Man lærer hinanden godt at kende, og opholdet giver mulighed for at arbejde med de uforløste sider af sig selv og sin karakter. Det giver også mulighed for at opmuntre og få det bedste frem i hinanden. Rigtig mange oplever glæden ved at være en del af et miljø, hvor man er der for hinanden, og hjælper hinanden til at vokse og udvikles. Og så giver bofællesskabet mulighed for en hel masse sjov og hygge midt i hverdagen. For mange er opholdet på bibelskolen begyndelsen på livslange venskaber.

Fritiden

At være højskoleelev betyder også, at man har fritiden sammen. Det er et langt stykke hen ad vejen, elevernes eget ansvar, hvad der skal ske i fritiden. Mulighederne er mange:

Fitness og sport giver energi og fællesskab. Det kan ske i skolens mindre fitnessrum, i hallen eller simpelthen i de helt fantastiske omgivelser, hvor det er nemt at gøre brug af for eksempel sine løbesko.

Film, spil og hygge kan nemt finde sted i vores nyindrettede spisesal, elevernes dagligstue eller på værelserne. I sommerperioden er højskolens park også oplagt til fællesskab.

Biblioteket giver mulighed for at finde den næste gode bog, danne ramme om et godt studiemiljø eller er bare være der, hvor man finder ro og stilhed.

Kolding by, strand og Storcentret er yndede mål for en fælles tur. Der er blot et par kilometer til Koldings centrum med butikker, caféer og bystemning.

Smågrupper i kirken opfordrer vi alle til at være med i - eller til at starte! Det er en god måde at vokse sammen og lære nogle uden for huset at kende.

Menighedsaktiviteter indgår alle i. Der er mulighed for at tjene med i en lang række aktiviteter, som foregår på hverdage efter skoletid.

Ene- eller dobbeltværelse?

Vi opfordrer eleverne til at bo på dobbeltværelse, det vil sige have en værelseskammerat. Selvom det for de fleste er uvant og bryder med nogle grænser og komfortzoner, kan det også være muligheden for fuldt ud at erfare de allerbedste sider af fællesskabet.
Skulle man alligevel ønske at bo på eneværelse, er dette muligt i begrænset omfang og mod ekstrabetaling.

Praktisk arbejde

Det er elevernes eget ansvar, at deres værelser er ryddelige og rengjorte. Derudover er man fælles om at holde fællesarealerne. Det kan du læse mere om under 'Praktisk arbejde.'