Click
here

Global Leadership Summit

Lead Where you are!

Tilmeld dig nu
TilmeldRegister
Dato

3. november

Pris

Fra 795 kr.

Kom og deltag i Global Leadership Summit (GLS) den 3. november (kl. 9:00 - 17:00) for at tænde dit potentiale som katalysator for forandring inden for din organisation og samfund.

Ledelse handler ikke kun om at styre et skib; det handler om at inspirere andre til at omfavne og opnå din organisations eller virksomheds vision. Sammen vil vi kortlægge vejen til succes.

Opdag, hvordan transformerende lederskab kan føre til forvandlede virksomheder, revitaliserede kirker, stærkere samfund og berigede liv. Det er derfor, GLS er tilbage i Danmark, og vi inviterer dig som er leder til at være en del af det.

Global Leadership Summit (GLS) er verdens førende lederoplevelse, der samarbejder med lokale kirker, organisationer og virksomheder for at styrke ledere som dig til at vokse og blive den drivende kraft bag positiv forandring.

Gå ikke glip af denne mulighed for at forbinde med ligesindede ledere, lære af anerkendte talere og låse dit potentiale op som forandringskraft. Deltag den 3. november i GLS og vær katalysatoren for forandring i din organisation og samfund.

Tilmeld dig nu og sæt kryds i kalenderen. Lad os sammen lede, hvor vi er, og lad os gøre en forskel!

TilmeldRegister