OneHeart 2021

Lovsangsledere, sangere, musikere, teknikere

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

15. - 19. oktober, 2021

Pris

Fra 1.100 kr.

Events og ressourcer som forbinder, inspirerer og udvikler musikalske og tekniske kunstnere i den lokale kirke.

OneHeart er en konference som forbinder, inspirerer og udvikler musikalske og tekniske kunstnere i den lokale kirke.  

Når musikalske og tekniske kunstnere bliver mere effektive, bliver kirken mere effektiv. Uanset om du kommer som frivillig eller ansat, er det OneHearts mål at give færdighedsudvikling, fællesskab med ligesindede og inspiration. Alt sammen bidrager det til, at de lokale kirkers teams af musikalske og tekniske kunstnere bliver effektive bidragsydere til kirken og det lokale samfund.  

OneHeart er for dig som er kunstner indenfor:

Musik

Sang

Lovsangsleder

Lydtekniker

Lys tekniker

Medie

Video

- eller bare er nysgerrig på at arbejde med det kunstneriske udtryk både i og udenfor kirken.

Igen i år vil der være mulighed for at tage hjem og tjene i din lokale kirke søndag morgen og nå tilbage til OneHeart21 programmet, som starter igen om eftermiddagen.

OneHeart Kids

Vi har OneHeart Kids i år. Det vil foregå i sjove omgivelser, hvor børnene kommer til at opleve forskellige aspekter af lovsang og musik igennem instrumenter, bibelhistorier og film. Aldersgruppen er fra 4 til 11 år. Prisen per barn er 500 kr, hvilket incl.Logi, mad og program. Vi ser frem til sammen at opdage kraften i lovsang.

Vi glæder os til at netværke med jer på tværs af vores lokale kirker og internationale netværk!


Julie Lindell

Julie Lindell er en dansk pop/gospel-sangerinde med stor national såvel som international erfaring og er af mange danske sangere beskrevet som en af Danmarks teknisk dygtigste sangerinder. Særligt populær er hun blevet for sin medvirken på turneen "Anne, Sanne og Lis" i 2019 og har i øvrigt været fast kor- og leadsanger for Anne Linnet siden 2013, hvor hun som solist har sunget Sanne Salomonsens soloer. Julie er desuden internationalt anerkendt som stemmecoach i Complete Vocal Technique og som sangcoach for mange af de største danske artister og i TV-talentshows som bla. X-Factor DK, Dansk Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest, Go' Morgen Danmark.

Tyron Ivins

Tyron is passionate about God and all things creative, especially music and production. Some of his event highlights and roles included: Event Co-ordination & Production AriseFest New Year’s Festival with an attendance of 1500 – 2500 people (2009 & 2010) Production Manager at many sold out events at the 4500-seater CityHill Auditorium in South Africa Production manager on the only two Bethel Music Tours to South Africa (2015 & 2016) Production Assistant, Jesus Culture Tour to South Africa (2012) Baptist World Alliance, Music Team Leader at this 3500-delegate conference hosted at the International Convention Centre in Durban. (2015) Training and consulting Between 2009 and 2019 ran a worship training ministry in South Africa called Arise Worship that offered training and consulting to hundreds of churches around South Africa and abroad. Arise Worship was a registered dealer of all major sound brands and offered installations and sales for churches ranging from small 100-seater venues up to thousand-seater venues. Music When it comes to music, he has a deep passion for both playing and creating. Some of his highlights include: Multiple tours with various bands around Africa and Europe Recording and releasing over 43 original songs Recording and producing various other artists. Development of Sonar Music Denmark.

Steffen Bay

Steffen Bay er en passioneret musiker, sangskriver og korleder og har de sidste 15 år bl.a. stået i spidsen for Kolding Sommergospel. Steffen er lovsangsleder i Teglgårdskirken, Middelfart, hvor han også leder to gospelkor. Udover at være producer og sangskriver for andre danske kunstnere har han bl.a. også udgivet albummet ”All Blessings” med 12 af sine egne sange og har netop i år udgivet EP’en ”Let’s Get Together” med sin nye gruppe ”Steffen Bay & The CC Singers”. Steffen er uddannet på Det kgl. Danske Musikkonservatorium i Kbh.

Sarah Mai Wilson

Creative Lab co-leader

Sarah har en baggrund i musikteater, sceneoptræden og har stor erfaring i at lede et Creative Team i New Zealand. Sarah er erfaren inden for projekt- og eventmanagement. Dertil har Sarah allerede arbejdet fokuseret de seneste seks måneder på at bringe mere struktur til lektionerne, som giver retning og læringsresultater. Sarah har et ønske om at se mennesker blomstre i deres tjeneste og frigivet til at tjene i deres kreativitet gennem fokuseret træning og undervisning.

Samuel Christiansen

Lærer

Samuel er fra Danmark og uddannet lærer. Han arbejder som lovsangsleder på højskolen og i Kirkeibyen. Samuel leder netværket 'One Heart', som samler lovsangere fra hele landet. Han har tidligere været elev på bibelskolen og været et år i North Carolina på “Morning Star School & Ministries”.

Esben Dulwich Engholm

Creative Lab leader

Esben er uddannet indenfor kreativitet og innovation, han er en erfaren lovsangspræst og sangskriver. Med 22 års erfaring i lovsangsledelse og leder af creative teams, kommer han til at udruste eleverne til at kunne sætte aftryk. Esben har en stor passion for at fremme lovsang nationalt såvel som internationalt. Herudover har Esben en stor evne til dette både i teori og praksis, så de går op i en højere enhed.

Lars Bo Olesen

Forstander

Lars er ledende præst i Åbenkirke Herning og siden august 2020 også forstander for Højskolen Acts Academy. Lars er en inspirerende formidler og en dygtig visionær leder. Han sad i en årrække som formand for Frikirkenet, og spillede en afgørende rolle i tilblivelsen af ”Himmelske Dage på Heden” i Herning i 2019. I den forbindelse var han også initiativtager til “Det Himmelske Show"  i Jyske Bank Boxen. Han ser både de store og små linier, men holder mest af de store penselsstrøg og friheden til at kunne tænke nyt og pionere.

Mike Wilson

Lærer

Mike er fra New Zealand og underviser primært i teologi, bibel og lederskab. Han er ansvarlig for 'Aftrykket' Lederskab & Innovation. Mike kommer fra en lærerstilling ved Equippers College. Derudover har han plantet menighed. I Kolding leder han Kirkeibyens team omkring internationale gudstjenester.

TilmeldRegister