Click
here
I dag er jeg mere fri og åben, når jeg møder nye mennesker, og jeg nyder virkelig at tale med folk eller bare betjene dem.
Diana
 — 

Tiden på skolen har været en speciel og forunderligforvandlingsproces for mig. Jeg glæder mig over de forskellige teams, der findes, og over opgaverne i den lokale kirke, hvor jeg har kunnet bruge den viden, jeg har fået på skolen. Derved har jeg også kunnet udvikle og opdage nye gaver, som Gud har lagt i mig.

Før jeg kom til bibelskolen, troede jeg, at jeg varanti-social og reserveret i min personlighed. Og jeg troede ikke, jeg hverkenkunne eller burde ændre på noget. Jeg tænkte, at måske havde Gud skabt mig til at leve alene. Da jeg derfor blev præsenteret for alle de forskellige teams, man kunne være en del af og tjene kirken sammen med, så var værtsteamet det sidste, jeg ville have valgt. Men en aften besluttede jeg mig for at hjælpedette team, og det var en virkelig god oplevelse. Den aften blev et vendepunkt i min måde at være på. Jeg smilede og hilste på folk med en oprigtig glæde, og jeg klarede også at have nogle rigtig gode samtaler.

Jeg opdagede, at Gud også kan virke igennem mig –så stor er Han. I dag er jeg mere fri og åben, når jeg møder nye mennesker, og jeg nyder virkelig at tale med folk eller bare betjene dem. Jeg tror, at Gud kan bryde lænker fra gamle tankemønstre og give nyt liv og ny identitet til alle.

Diana