Click
here

Medarbejdere

Sammen får vi skolen til at fungere.

🇩🇰
Forstander

Lars Bo Olesen

Lars er ledende præst i Åbenkirke Herning og siden august 2020 også forstander for Højskolen Acts Academy. Lars er en inspirerende formidler og en dygtig visionær leder. Han sad i en årrække som formand for Frikirkenet, og spillede en afgørende rolle i tilblivelsen af ”Himmelske Dage på Heden” i Herning i 2019. I den forbindelse var han også initiativtager til “Det Himmelske Show"  i Jyske Bank Boxen. Han ser både de store og små linier, men holder mest af de store penselsstrøg og friheden til at kunne tænke nyt og pionere.

Vis mere
🇩🇪
Huskoordinator

Stefanie Marcotto

Stefanie er ansvarlig for udlejning, værelsesfordelinger, rengøring og elevernes praktiske opgaver. Hun sørger også for udsmykning og for, at huset ser pænt og ryddeligt ud, så både elever og gæster kan føle sig hjemme og godt tilpas. Stefanie kom til skolen for næsten 20 år siden.

Vis mere
🇩🇰
Køkkenleder

Rasmus Mortensen

Rasmus er vores køkkenleder og uddannet kok. Han er ansvarlig for køkkenet og det New Yorker inspirerede serveringsområde. Rasmus har evner og en stor passion for at skabe kulinariske oplevelser i hverdagen. Derudover er han hyggelige og god til at få nye spændende ideer!

Vis mere
🇩🇰
Køkkenassistent

Gitte Jakobsen

Gitte er vores trofaste køkkenassistent; i over 20 år har hun arbejdet i køkkenet. Mange vil særligt kende hende for hendes fantastiske bagværk og gode humør. Hun er uddannet køkkenassistent og ansat i fleksjob.

Vis mere
🇩🇰🇿🇲
Kommunikationsansvarlig

Peter E. Mwabala

Peter er ansvarlig for ekstern kommunikation og marketing og har en uddannelse i virksomhedskommunikation. Han er også rapper, kendt som 'Elo Kay', og giver derfor også sine inputs til Creative Lab. 

Vis mere
🇩🇰
Pedel

Jan Larsen

Jan er pedel og har ansvar for parken og bygningen og de mange opgaver, den giver. Det har han haft i mere end 10 år, og har derfor en løsning til de fleste udfordringer.

Vis mere
🇩🇰
Pedelmedhjælper

Michael Q. Honnens

Michael er pedelmedhjælper og hjælper Jan med stort set hvad som helst, ude som inde. Han er altid god for et smil og en frisk bemærkning. Michael er ansat i fleksjob.

Vis mere
Mail
Mobil