Mød vores undervisere

Vi har undervisere fra hele verden, og nogle af de bedste fra Danmark på vores stab.

Gæstelærere

🇬🇧

Peter Prothero

Peter Prothero er en internationalt anerkendt bibelunderviser, som særligt brænder for at bygge en stærk, lokal kirke, der kan være en ressource for andre kirker rundt omkring i verden, samt for at træne og udruste unge ledere. Peter Prothero er gift med Jacqueline, og de har sammen 6 børn.

Vis mere
Mail
Mobil
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Chuck & Taryn Freeland

Chuck og Taryn er seniorpastorer i Catalyst Vineyard kirken i Aberdeen, samt regionale Vineyard ledere i Skotland. Kirken har oplevet en betydelig vækst over de senere år, og opererer nu syv forskellige steder i den nordøstlige del af Skotland. De er passionerede omkring kirken, udruste og udvikle ledere, samt tjene de fattige. De har tre vidunderlige børn og holder sig for det meste væk fra ting relateret til sport.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Charlotte Rørth

Charlotte Rørth, journalist, forfatter til ”Jeg mødte Jesus”, "Vi mødte Jesus” og "Gud, du er jo lige her”, Gyldendal. Foredragsholder. Vært, DRK, P1, Radio4. NORDJYSKE Medier 2003-2020, før da Center for Ledelse, Jyllands-Posten, Børsens Nyhedsmagasin m.fl. http://www.charlotteroerth.dk/

Vis mere
Mail
Mobil
🇬🇧
Lovsangleder i !Audacious Church, Manchester UK.

Matt Hill

Matt Hill er lovsangsleder i !Audacious Church i Manchester UK. Hvor han er under lederskab af Pastor Glyn og Sophia Barrett, Matt har været en nøglemedarbejder i teamet i kirken siden kirken blev plantet i 2007. Han er en anerkendt sangskriver og musiker, Matt har spillet guitar gennem de seneste år sammen med kendte kunstnere som Noel Robinson og Phillippa Hanna, alt imens han er ved at få et rygte som en af England’s bedste indenfor worship recording og mixing engineers, lige nu mixer han FOH for tidligere Delirious? Front figur Martin Smith. Matt har haft det store privilegium af at være studie teknikker og co-producing Martin’s live record ‘Love Song For A City’ (optaget i rejse rundt om jorden), samt flere live lovsangs albums fra Worship Central, Bright City, Soul Survivor og Kathryn Scott for at nævne nogen. Matt er gift med Elena, de vor sammen i Manchester sammen med deres to børn Judah og Coco.

Vis mere
Mail
Mobil
🇬🇧
Pastor Doctor

Lavanya Dua

Dr Lavanya Dua qualified from St Bartholomew’s Hospital Medical School in London in 1983. She has been a GP for over 20 years including management roles. She is presently involved in pastoral care in a community setting, and has given seminars, run community workshops and taught at conferences in many areas of mental health combining science, psychology and spirituality. Over the past three decades as a medical doctor and wellness coach, she has helped thousands of people find emotional and physical healing, as well as freedom from fear, anxiety, depression and negative mindsets.

Vis mere
Mail
Mobil
🇬🇸
Profet og lærer

Janet Brann-Hollis

Janet har stor kærlighed til den lokale kirke. Hun tjener Gud både i Sydafrika og i mange andre lande, og hun underviser og træner i det profetiske. Janet er kendt for sine præcise profetiske ord og var med til at genoprette den profetiske tjeneste i Sydafrika. Hun kan ses på GOD TV, TBN, SABV TV og har deltaget i mange radioprogrammer. Hun har to venner med, og sammen udgør de et stærkt tjenesteteam. Janet er gift med Bill.

Vis mere
Mail
Mobil
🇬🇸
Præst i Emmanuel Church

Andries Van Heerden

Andries Van Heerden og hans hustru, Christiane, er ledende præster i Emmanuel Church i Louis Trichardt, Limpopo i Sydafrika. Han har en anerkendt profetisk tjeneste både i Sydafrika og i andre lande. Han er en dygtig kommunikator med stor forståelse for mennesker, den lokale kirke og har profetisk indflydelse. Andries er med i Sydafrikas profetiske ’Round Table’, som hvert år udgiver bogen, ’God Said.’

Vis mere
Mail
Mobil
🇺🇸
Seniorpræst i Equippers Central

Patrick Sparrow

Patrick Sparrow er seniorpræst i Equippers Central Coast, USA. Han har arbejdet med at plante og lede kirker i omkring 20 år. Ud over dette giver han profetisk rådgivning til andre kirker og indflydelsesrige organisationer. Patrick er gift med Terri Sparrow, og sammen har de tre voksne børn. Patrick Sparrow brænder for at opmuntre og styrke lokale kirker gennem en profetisk og apostolsk tjeneste.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Anne-Cathrine Riebnitzsky

En prisvindende og bedst sælgende dansk forfatter af både fiktion og faglitteratur. Riebnitzsky har en baggrund som sprogofficer, der er specialiseret i russisk, hvilket fører hende til at arbejde på den danske ambassade i Moskva, inden hun blev udsendt til Afghanistan i 2007, først som soldat og derefter som rådgiver for Udenrigsministeriet. Kvindernes krig, hendes første faglitterære bog udgivet i 2010, handler om hendes arbejde med afghanske kvinder, der kæmper mod undertrykkelse, vold i hjemmet og Taliban. To år senere debuterede hun som romanforfatter med den prisvindende Den Stjålne Vej. Riebnitzsky har siden udgivet tre andre romaner, herunder sit internationale gennembrud, den selvbiografiske Damn Brood, der er oversat til fransk, islandsk, græsk, norsk og svensk, og som hun blev tildelt De Gyldne Laurbær for.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Thomas Hansen

Thomas tjener sammen med sin kone Katherine som ledende præst i Hillsong Church Denmark, en levende, voksende kirke i hjertet af København og med placeringer i Malmø, Sverige og Århus. Thomas er en begavet taler og prædikant for ordet og en leder af ledere, og han er forpligtet til at se folk finde Jesus og bemyndige folk til at nå deres potentiale og bringe budskabet om Jesus Kristus til deres verden.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰
Executive Producer at Musikkens Hus

Andreas Mathew

Executive Producer & marketing director at Musikken Hus (Aalborg), CEO & Creative director at By Matthew, creative consultant at Gate to Natur, and former regional European producer at Global leadership Network.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Jakob Viftrup

Gift med Jeanett og far til 4. Til daglig ledende præst i Københavns Frikirke som rummer 3 lokationer - Frederiksberg, Lyngby og Valby. Leder af tjenesteteamet i det apostolske netværk.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Svend Løbner Madsen

Svend Løbner er journalist med særlig interesse for menneskerettigheder og mødet mellem kulturer og religioner. Han er oprindelig uddannet i økumenisk teologi og virkede mange år som frikirkepræst, inden han uddannede sig i Analytisk Journalistik på Syddansk Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Dette mix blev til flere år med foredrag og kurser i kommunikation for flere end to tusind præster, menighedsrådsmedlemmer og kirkefunktionærer. De sidste otte år har Svend arbejdet som freelancejournalist for hjælpeorganisationer, der arbejder på tværs af etniske, religiøse og andre skel. Inden Corona-pandemien rejste han jævnligt på reportagerejser til bl.a. Tanzania, Kenya, Nigeria, Somaliland og Israel/Palæstina. Svend har en halv snes bøger på samvittigheden i bl.a. kommunikation, kultur- og religionsmøde. Han har skrevet Kristus i verdensreligionerne og er medforfatter til Flerkulturelle Rødder. I sin fritid driver han Netavisen Sameksistens.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰
Ledere af Creative teams i Hillsong

Silas og Arja Rosenskjold

Arja og Silas har været ledere af Creative teams i Hillsong i mange år. De var med til at bygge Creative teamet fra bunden da Hillsong Malmø startede, og står i dag for creative teamet i Hillsong Århus. Arja er worship leader og Silas er MD, de har mange års erfaring med at træne andre op i dette samarbejde, som de begge har en stor passion for. De elsker at snakke om Creative teams og musik, og se folk træde ind i ting langt større end det de selv troede var muligt.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Allan Høyer

Allan Høyer (55) is a journalist and a radiohost at DR P4 Midt & Vest, Holstebro. He was educated as a journalist in 1990 from Danmarks Journalisthøjskole and most of his reporting years have been spent in DR doing radio and television. For twenty years he has been an ordained minister in Apostolsk Kirke (now ACTS) - pastoring a church in Lemvig and later co-pastoring Åbenkirke in Herning. In Åbenkirke he built up a worship team together with leaders like Esben Dulwich (ACTS Academy) and Christina Christensen (Åbenkirke, Copenhagen) - and when the time was ready for Esben to take over the ministry, Allan became a pastor for media and communications in the church. His no 1 aim in life is to communicate his faith in Jesus in a relevant and contemporary way. Allan is married to Hanne and they have three grown up kids: Therese, Peter and Christian.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Julie Lindell

Julie Lindell er en dansk pop/gospel-sangerinde med stor national såvel som international erfaring og er af mange danske sangere beskrevet som en af Danmarks teknisk dygtigste sangerinder. Særligt populær er hun blevet for sin medvirken på turneen "Anne, Sanne og Lis" i 2019 og har i øvrigt været fast kor- og leadsanger for Anne Linnet siden 2013, hvor hun som solist har sunget Sanne Salomonsens soloer. Julie er desuden internationalt anerkendt som stemmecoach i Complete Vocal Technique og som sangcoach for mange af de største danske artister og i TV-talentshows som bla. X-Factor DK, Dansk Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest, Go' Morgen Danmark. I Danmark har Julie blandt andet sunget med/for: Anne, Sanne og Lis, Burhan G, Rasmus Seebach, L.O.C., Søs Fenger, Marie Carmen Koppel, Danser Med Drenge, Alberte Winding, Etta Cameron, Savage Rose, Lilian Boutté, James Sampson, Bobo Moreno, Monique, Karen, Sash!, S.O.A.P., Blå Øjne, Creamy, Linda Andrews, Benjamin Koppel, Clemens, Anne Gadegård, Ivan Pedersen, Alex, Kuku Agami, DQ, Thomas Thordarson, Niels H.P., Christina Undhjem, Daniel, Hella Joof, Martin Brygmann, Peter Frödin, Lotte Andersen & The Antonelli Orchestra og mange flere... Derudover har hun samarbejdet med internationale artister som Andraé Crouch (9* US Grammy vinder), Kim Burrell, Kurt Carr, Lamar Campell, Tony Momrelle (Incognito), Will Young, Cliff Richard, Rick Astley, Jamie Jones (All-4-One), Rachel McFarlane, Priscilla Jones.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰
Sangskriver, forfatter og lovsangspræst i Silkeborg Oasekirke

Arvid Asmussen

Arvid Asmussen er sangskriver, forfatter og lovsangspræst i Silkeborg Oasekirke. Arvid er gift med Elise og sammen har de 3 børn.

Vis mere
Mail
Mobil
🇱🇰🇩🇰
Creative Producer - Teknisk/Produktions ansvarlig

Rishiban Rudratheesan

Rishiban er fra Herning og er til daglig Creative Producer i Åbenkirke Herning. Han har over 13 års erfaring med produktion i form af lyd, lys, medie, livestream og koordinering af events, til både store og små events samt frikirkelige arrangementer. Derudover er han til hverdag CEO/Creative Director i LiveSolution, som både sælger og udlejer udstyr til events, samt træner og holder kurser til primært frikirkelig teknikere. Hans mange års erfaring i den professionelle branche har gjort at han er super passioneret i at løfte niveauet, for måden frikirkerne kommunikere deres budskab ud på.

Vis mere
Mail
Mobil

Daglige lærere

🇩🇰
Forstander

Lars Bo Olesen

Lars er ledende præst i Åbenkirke Herning og siden august 2020 også forstander for Højskolen Acts Academy. Lars er en inspirerende formidler og en dygtig visionær leder. Han sad i en årrække som formand for Frikirkenet, og spillede en afgørende rolle i tilblivelsen af ”Himmelske Dage på Heden” i Herning i 2019. I den forbindelse var han også initiativtager til “Det Himmelske Show"  i Jyske Bank Boxen. Han ser både de store og små linier, men holder mest af de store penselsstrøg og friheden til at kunne tænke nyt og pionere.

Vis mere
🇩🇰
Viceforstander/forretningsfører

Ingrid Frederiksen

Ingrid har ansvar for skolens daglige drift og økonomi og er stedfortræder for forstanderen. Når hun underviser, er det primært i lederskab. Ingrid er cand. merc. i styring og ledelse og præst i Kirkeibyen, Kolding. Hun har tidligere arbejdet som udviklingsmedarbejder i Zambia og været administrativ leder for Kaniki Bible College samme sted.

Vis mere
🇩🇰
Lærer

Heidi Ravn

Heidi er fra Danmark og uddannet coach. Hun er ansvarlig for mentoring, people tools og tjeneste-praktik.  Derudover underviser hun i forskellige emner omkring Helligånden. Heidi har været tilknyttet skolen i over 10 år. Hun har ansvar for store dele af det pastorale område i Kirkeibyen.

Vis mere
🇳🇿
Lærer

Mike Wilson

Mike er fra New Zealand og underviser primært i teologi, bibel og lederskab. Han er ansvarlig for 'Aftrykket' Lederskab & Innovation. Mike kommer fra en lærerstilling ved Equippers College. Derudover har han plantet menighed. I Kolding leder han Kirkeibyens team omkring internationale gudstjenester.

Vis mere
🇩🇰
Lærer

Samuel Christiansen

Samuel er fra Danmark og uddannet lærer. Han arbejder som lovsangsleder på højskolen og i Kirkeibyen. Samuel er ansvarlig for 'Aftrykket' Creative Lab. Han leder også netværket 'One Heart', som samler lovsangere fra hele landet. Han har tidligere været elev på bibelskolen og været et år i North Carolina på “Morning Star School & Ministries”.

Vis mere
🇨🇭
Lærer

Kate Favre

Kate er fra Schweiz. Hun kom til skolen for 5 år siden, og er idag ansvarlig for 'Aftrykket' Kommunikation & Storytelling. Derudover underviser hun i lederskab og andre emner omkring personlig tro. Hun er en dygtig og efterspurgt kommunikator. Desuden læser Kate teologi.

Vis mere