Click
here

Mød vores undervisere

Vi har undervisere fra hele verden, og nogle af de bedste fra Danmark på vores stab.

Daglige lærere

🇩🇰
Forstander

Lars Bo Olesen

Lars er forstander for Højskolen Acts Academy siden august 2020. Han er også ledende præst i Åbenkirke i Herning. Lars er en inspirerende formidler og en dygtig visionær leder. Han sad i en årrække som formand for Frikirkenet, og spillede en afgørende rolle i tilblivelsen af ”Himmelske Dage på Heden” i Herning i 2019. I den forbindelse var han også initiativtager til “Det Himmelske Show" i Jyske Bank Boxen. Han ser både de store og små linier, men holder mest af de store penselsstrøg og friheden til at kunne tænke nyt og pionere.

Vis mere
🇳🇴
Akademisk dekan

Stig Hagen

Stig er akademisk dekan på Acts Academy med en mastergrad i ledelse og teologi fra Fuller Theological Seminary. Han er en iværksætter med flere års erfaring som daglig leder, organisationsleder og præst. Stig er også dybt involveret i mission i Østeuropa og Østafrika, og har været udsendt missionær til Tanzania. Hans passion er at se mennesker opdage og udvikle sit potentiale, og erfare en dyb relation til den Treenige Gud. Nogle gange vil man også opleve Stig lede i lovsang. Han er gift med Sara, som også underviser på skolen, og sammen har de 3 voksne børn.

Vis mere
🇩🇰

Karen Harvey

Karen har en passion i forhold til at se mennesker blomstre og blive alt det, Gud ønsker for dem. Hun er dansk, men har boet i England i 16 år, 10 år i Wales og 6 år i Surrey nær London. Karen er uddannet pædagog og har arbejdet som sådan i mange år. Hun er for nyligt blevet uddannet som terapeut og har arbejdet for en velgørende organisation i denne egenskab de sidste par år. Ved siden af dette har hun var præst i Equippers Church i Surrey med fokus på pastoral omsorg og mentoring.

Vis mere
🇬🇧

Neil Harvey

Neil er fra Wales. Han har været præst i Apostolisk kirke i Wales i 10 år, hvorefter han flyttede til Surrey nær London hvor han virkede som præst i 5 år I Equippers Church Surrey Han har en videregående uddannelse i kristen tjeneste (BA) fra 'Bangor University’ og en Cand. Mag. i missional ledelse fra ‘Four Mission College' I England.

Vis mere
🇩🇰
Lærer

Heidi Ravn

Heidi er fra Danmark og uddannet coach. Hun leder vores fag "Spiritual Intelligence". Hvor hun underviser og aktiverer eleverne. Helligånden har givet os alle gaver til at betjene mennesker og vise Guds kærlighed. Livet bliver spændende, når vi er tilgængelig for Helligåndens ledelse, og frimodigt træder ud og aktivere gaverne, så vi kan bringe Guds nærvær her på jorden. Heidi leder også vores Morgenandagter, mentoring og People Tools personprofil. Heidi har været tilknyttet skolen i over 15 år.

Vis mere
🇨🇭
Lærer

Kate Favre Guldberg

Kate er fra Schweiz. Hun er ansvarlig for 'Aftrykket' Kommunikation & Storytelling. Derudover underviser hun i lederskab og andre emner omkring personlig tro. Hun er en dygtig og efterspurgt kommunikator. Desuden læser Kate teologi.

Vis mere
🇩🇰
Creative Lab leader, musikker og sangskriver

Esben Dulwich Engholm

Esben er uddannet indenfor kreativitet og innovation, han er en erfaren lovsangspræst og sangskriver. Med 22 års erfaring i lovsangsledelse og leder af creative teams, kommer han til at udruste eleverne til at kunne sætte aftryk. Esben har en stor passion for at fremme lovsang nationalt såvel som internationalt. Herudover har Esben en stor evne til dette både i teori og praksis, så de går op i en højere enhed.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰
Lærer

Samuel Christiansen

Samuel er fra Danmark og uddannet lærer. Han arbejder som lovsangsleder på højskolen og i Kirkeibyen. Samuel leder netværket 'One Heart', som samler lovsangere fra hele landet. Han har tidligere været elev på bibelskolen og været et år i North Carolina på “Morning Star School & Ministries”.

Vis mere
🇩🇰

Lene Olesen

Lene har altid haft et hjerte for mennesker, for at se dem lykkedes. Hun har arbejdet på børnehjem, og været støtteperson for en enlig mor. Derudover er hun gift med Lars Bo Olesen, som i 25 år har været præst i Åbenkirke og som præstekone har hun været meget involveret i kirkearbejdet, og har nydt fællesskabet med mange forskellige typer mennesker. Lene er uddannet kommunal assistent, og har i over 30 år arbejdet med regnskab. Lars og Lene har 5 børn og 4 børnebørn.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰
Teacher

Sara Hagen

Sara Hagen har gennem mange år arbejdet med mennesker fra de yngste vuggestuebørn til unge voksne og udsatte kvinder. Hun elsker at gå på vandring med mennesker og se dem vokse i tro på Gud og tro på sig selv. Sara er uddannet Pædagog og er leder for Life Skills på Acts Academy. Derudover er hun gift med Stig Hagen og vi har 3 voksne børn sammen.

Vis mere

Gæstelærere

🇬🇧

Peter Prothero aka P3

Peter Prothero er en internationalt anerkendt bibelunderviser, som særligt brænder for at bygge en stærk, lokal kirke, der kan være en ressource for andre kirker rundt omkring i verden, samt for at træne og udruste unge ledere. Peter Prothero er gift med Jacqueline, og de har sammen 6 børn.

Vis mere
Mail
Mobil
🇬🇧

Lavanya Dua

Dr Lavanya Dua er ordineret præst fra Equippers Church Surrey i England og er involveret i lederskab og pastoral omsorg i kirken. Hun har praktiseret som læge i mere end 30 år, inden hun gik ind i fuld tids tjeneste i kirke regi. Lavanya har en exceptionel viden i hele området angående god mental sundhed, lægedom og udfrielse. Hun har en salvet evne til at hjælpe mennesker ind i den frihed, Gud har for dem, og i at undervise og udruste andre i dette tjenesteområde. Hendes passion er at hjælpe mennesker til fysisk lægedom, frihed fra angst, depression og negative tankebygninger gennem en kombination af kraftfulde bibelske sandheder, den seneste videnskab og ved at opleve Guds helende kraft. Lavanya her rejst rundt om i Europa og Asien og delt dette livsforvandlende budskab i konferencer, seminarer, workshops og lokale kirker, og hun er en personlig coach for mange.

Vis mere
Mail
Mobil
🇬🇧

Christine Larkin

Christine har rejst i mange år med sin undervisnings- og profetiske tjeneste. Hun er stifter og leder af Restoration House, et relationelt netværk af kirker i Storbritannien, Irland og USA. Christine er en del af Kingdom Connections, et apostolsk, relationelt team, der giver strategisk støtte og mentoring til kirker, ledere og tjenester. Christine har en passion for at opbygge relationer på tværs af kirkeretninger. Hun er gift med John, der giver pastoral støtte til Restoration House-kirkerne. De har tre voksne sønner og syv børnebørn. www.christinelarkin.org

Vis mere
Mail
Mobil
🇨🇭

Laurent Favre

Laurent Favre er aktiv i finansindustrien, her bringer han ordet til verden med det formål at gøre disciple for én Gud og alle mænd og kvinder. Han er grundlæggeren af MLKZDK, Melchizedek Ministerium, som omfatter mere end 100 præster, der fungerer som Guds forbedere og orakler i mere end 20 forskellige lande. Han er også medstifter af AIME, en ministeriel international platform, der samler, udruster og sender mænd og kvinder ud i missionsmarken. Mere end noget andet har han været gift med Bernalyn i mere end 35 år. De har tre døtre, som også er i Herren. "Mig og mit hus, vi skal tjene Herren" er den ene og almindelige proklamation for hele deres familie.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Thomas Hansen

Thomas tjener sammen med sin kone Katherine som ledende præst i Hillsong Church Denmark, en levende, voksende kirke i hjertet af København og med placeringer i Malmø, Sverige og Århus. Thomas er en begavet taler og prædikant for ordet og en leder af ledere, og han er forpligtet til at se folk finde Jesus og bemyndige folk til at nå deres potentiale og bringe budskabet om Jesus Kristus til deres verden.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Jesper Oehlenschläger

Jesper Ertmann Oehlenschläger er Udviklingsdirektør i Samfonden, forfatter og foredragsholder. Han er uddannet cand.theol. fra Købehavns Universitet og har tidligere arbejdet som sognepræst og efterskoleforstander. Han er initiativtager til Arrow lederskabsprogrammet i Danmark og mentor for ledere. Han er gift og far til to teenagere.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Johannes Hansen

Johannes er teolog med en master i teologi, og en bachelor i Religions videnskab fra universitetet i Aarhus. Han har været i fuldtidstjeneste tæt på 35 år. Involveret i kirkeplantning og ledelse af flere kirker. Han er tidligere nationalleder af Apostolsk kirke i Danmark, og medstifter af "Frikirkenet". Udover at være præst og supervisor tjener han også som international leder og mentor for RCCM kirker i Pakistan, et netværk af 212 nye kirker i Pakistan og Mellemøsten.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Kenneth Decker

Kenneth er en del af præsteteamet i Apostolsk kirke "KBH Frikirke" som Executive Præst. Kenneth er en unik kombination af ordensmenneske med sans for detaljer og kvalitet og så en profetisk tjeneste. Han brænder for, at mennesker finder de gaver Gud har lagt i dem og bruger dem. Han er medansvarlig for det Profetiske Værksted i KBH Frikirke. Kenneth er gift med Julie. Han var sammen med Julie elever på Acts Academy i 22/23.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Niels-Peter Hedegaard

Niels-Peter Hedegaard, en passioneret præst med et hjerte fuld af engagement og et sind fyldt med systematik, har en livshistorie, der har ført ham fra Vejle til Herning og ind i hjertet af kirkesamfundet Apostolsk Kirke. I 1997, sammen med sin hustru May-Britt, tog han det modige skridt at flytte til Herning og lede opstarten af en ny kirke i byen. Allerede før dette eventyr havde Niels-Peter gjort sig bemærket som hjælpepræst i Apostolsk Kirke i Vejle, og hans engagement i kirkelivet var åbenlyst i en lang række lederfunktioner. Den nye kirke i Herning blev en del af det samme netværk og lagde sig senere sammen med en anden kirke i byen og grundlagde det, som skulle blive til "Åbenkirke"-netværket. Evnen til at skabe overblik og den systematiske tilgang er karakteristisk for hans tænkning og virke. Du vil ofte finde ham i kirken, hvor han entusiastisk arbejder på at forbedre eller nytænke forskellige aspekter af kirkefællesskabet. Udover to år på lederlinjen på ACTS Academy har Niels-Peter læst en Master i anvendt teologi ved Harvest College (Ma.Min). Niels-Peter har gennem 16 år været en aktiv del af Apostolsk Kirke Danmarks nationale ledelse og har bl.a. haft ansvar for gentænkning af Mission og SommerCamp i netværket. Som en del af hans tjenestestil er Niels-Peter kendt som en holdspiller, der bringer humor og en uhøjtidelig tilgang til sine opgaver. Hans prædikener er praktiske, nærværende og viser indsigt både i Bibelen og i samtidens udfordringer. På det personlige plan har Niels-Peter og May-Britt fejret 31 års ægteskab og har tre børn, der for længst har forladt reden. Deres hjem, Lille Bassumgaard, i udkanten af Herning, er centrum for fællesskab, hvor både kirkens medlemmer og gæster hænger ud. Udover sit tjeneste engagement finder Niels-Peter tid til at spille squash hver uge, selvom han ofte fordyber sig i bøger i sin "man cave". Hans yndlingsgenrer spænder fra faglitteratur til videnskab og teologi, og selvom skønlitteratur ikke er hans stærke side, er hans passion for læring ubestridelig.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Thomas Christensen

Thomas, sammen med sin kone Christina, står i spidsen for Åbenkirke i København. De har begge dedikeret over 20 år til præstetjenesten og har slået rødder i hjertet af København med deres tre døtre, Celine, Natalie og Emmelie, og deres svigersønner, Simon og Marcus. Han er kendt for sit evige smil, gode humor og inspirerende historier. I 2017 begyndte han at se mirakler ske - blinde der fik synet, døve der kunne høre, og lamme der dansede af glæde. Selvom Åbenkirke KBH kun lige er blevet 4 år, er de nu i gang med at plante en ny kirke i Hillerød i Nordsjælland. Han rejser også flittigt rundt for at tale ved konferencer, retræter og kirkelige begivenheder, altid med formål om at udruste kirken til at leve med passion, formål og kraft.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Tobias Haslund-Thomsen

Tobias er fra Aalborg. Han har været præst i apostolsk kirke i 5 år og er siden 2021 ledende præst i Haven Aarhus. Han er kandidat i teologi fra Aarhus Universitet, han er en del af Apostolsk Kirkes tjenesteteam og sidder i en række bestyrelser i kristne organisationer som TGC Norden.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Julie Lindell

Julie Lindell er en dansk pop/gospel-sangerinde med stor national såvel som international erfaring og er af mange danske sangere beskrevet som en af Danmarks teknisk dygtigste sangerinder. Særligt populær er hun blevet for sin medvirken på turneen "Anne, Sanne og Lis" i 2019 og har i øvrigt været fast kor- og leadsanger for Anne Linnet siden 2013, hvor hun som solist har sunget Sanne Salomonsens soloer. Julie er desuden internationalt anerkendt som stemmecoach i Complete Vocal Technique og som sangcoach for mange af de største danske artister og i TV-talentshows som bla. X-Factor DK, Dansk Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest, Go' Morgen Danmark.

Vis mere
Mail
Mobil
🇳🇱

Sem Schaap

Sem Schaap is a keyboardist, producer and songwriter. Born in The Netherlands, Sem served as the Music Director at LIFE Church in the UK for over 9 years and has a deep passion for building the local church and its worship teams.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰
Executive Producer at Musikkens Hus

Andreas Mathew

Executive Producer & marketing director at Musikken Hus (Aalborg), CEO & Creative director at By Matthew, creative consultant at Gate to Natur, and former regional European producer at Global leadership Network.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Jakob Viftrup

Gift med Jeanett og far til 4. Til daglig ledende præst i Københavns Frikirke som rummer 3 lokationer - Frederiksberg, Lyngby og Valby. Leder af tjenesteteamet i det apostolske netværk.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Joachim Hejslet

Har gennem godt 20 år skrevet og produceret musik til både danske og udenlandske artister, både i og udenfor kirken. Bl.a. musik til the Kardashians, flere amerikanske tv-serier, Julie Lindell, Linda Andrews, Arvid, Simon Pedersen, Flying Superkids, DR, TV2 og meget andet. Og så har siden 2014 stået bag en årlig udgivelse af børnelovsange, startende med Kongebørn. Joachim har været ansat som lovsangsleder i Aalborg Valgmenighed siden 2009 og er det fortsat. Her har han også skrevet sange, bl.a. sammen med Arvid til sommeroase, og har også en forkærlighed for at sætte nye melodier til gamle salmer. I tjenesten i Aalborg har Joachim også et stort hjerte for næste generation af lovsangere og sangskrivere, og har i flere omgange arbejdet med at udruste i den retning. I privaten er Joachim gift med Gitte og er far til 4 børn mellem 12 og 23, og så elsker han amerikansk fodbold :)

Vis mere
Mail
Mobil
🇿🇦

Tyron Ivins

Tyron is passionate about God and all things creative, especially music and production. Some of his event highlights and roles included: Event Co-ordination & Production AriseFest New Year’s Festival with an attendance of 1500 – 2500 people (2009 & 2010) Production Manager at many sold out events at the 4500-seater CityHill Auditorium in South Africa Production manager on the only two Bethel Music Tours to South Africa (2015 & 2016) Production Assistant, Jesus Culture Tour to South Africa (2012) Baptist World Alliance, Music Team Leader at this 3500-delegate conference hosted at the International Convention Centre in Durban. (2015) Training and consulting Between 2009 and 2019 ran a worship training ministry in South Africa called Arise Worship that offered training and consulting to hundreds of churches around South Africa and abroad. Arise Worship was a registered dealer of all major sound brands and offered installations and sales for churches ranging from small 100-seater venues up to thousand-seater venues. Music When it comes to music, he has a deep passion for both playing and creating. Some of his highlights include: Multiple tours with various bands around Africa and Europe Recording and releasing over 43 original songs Recording and producing various other artists. Development of Sonar Music Denmark.

Vis mere
Mail
Mobil
🇬🇧
Lovsangleder i !Audacious Church, Manchester UK.

Matt Hill

Matt Hill er lovsangsleder i !Audacious Church i Manchester UK. Hvor han er under lederskab af Pastor Glyn og Sophia Barrett, Matt har været en nøglemedarbejder i teamet i kirken siden kirken blev plantet i 2007. Han er en anerkendt sangskriver og musiker, Matt har spillet guitar gennem de seneste år sammen med kendte kunstnere som Noel Robinson og Phillippa Hanna, alt imens han er ved at få et rygte som en af England’s bedste indenfor worship recording og mixing engineers, lige nu mixer han FOH for tidligere Delirious? Front figur Martin Smith. Matt har haft det store privilegium af at være studie teknikker og co-producing Martin’s live record ‘Love Song For A City’ (optaget i rejse rundt om jorden), samt flere live lovsangs albums fra Worship Central, Bright City, Soul Survivor og Kathryn Scott for at nævne nogen. Matt er gift med Elena, de vor sammen i Manchester sammen med deres to børn Judah og Coco.

Vis mere
Mail
Mobil
🇬🇸
Præst i Emmanuel Church

Andries Van Heerden

Andries Van Heerden og hans hustru, Christiane, er ledende præster i Emmanuel Church i Louis Trichardt, Limpopo i Sydafrika. Han har en anerkendt profetisk tjeneste både i Sydafrika og i andre lande. Han er en dygtig kommunikator med stor forståelse for mennesker, den lokale kirke og har profetisk indflydelse. Andries er med i Sydafrikas profetiske ’Round Table’, som hvert år udgiver bogen, ’God Said.’

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰
Sangskriver, forfatter og lovsangspræst i Silkeborg Oasekirke

Arvid Asmussen

Arvid Asmussen er sangskriver, forfatter og lovsangspræst i Silkeborg Oasekirke. Arvid er gift med Elise og sammen har de 3 børn.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰
Ledere af Creative teams i Hillsong

Silas og Arja Rosenskjold

Arja og Silas har været ledere af Creative teams i Hillsong i mange år. De var med til at bygge Creative teamet fra bunden da Hillsong Malmø startede, og står i dag for creative teamet i Hillsong Århus. Arja er worship leader og Silas er MD, de har mange års erfaring med at træne andre op i dette samarbejde, som de begge har en stor passion for. De elsker at snakke om Creative teams og musik, og se folk træde ind i ting langt større end det de selv troede var muligt.

Vis mere
Mail
Mobil
🇩🇰

Steffen Bay

Steffen Bay er en passioneret musiker, sangskriver og korleder og har de sidste 15 år bl.a. stået i spidsen for Kolding Sommergospel. Steffen er lovsangsleder i Teglgårdskirken, Middelfart, hvor han også leder to gospelkor. Udover at være producer og sangskriver for andre danske kunstnere har han bl.a. også udgivet albummet ”All Blessings” med 12 af sine egne sange og har netop i år udgivet EP’en ”Let’s Get Together” med sin nye gruppe ”Steffen Bay & The CC Singers”. Steffen er uddannet på Det kgl. Danske Musikkonservatorium i Kbh.

Vis mere
Mail
Mobil
🇱🇰🇩🇰
Creative Producer - Teknisk/Produktions ansvarlig

Rishiban Rudratheesan

Rishiban er fra Herning og er til daglig Creative Producer i Åbenkirke Herning. Han har over 13 års erfaring med produktion i form af lyd, lys, medie, livestream og koordinering af events, til både store og små events samt frikirkelige arrangementer. Derudover er han til hverdag CEO/Creative Director i LiveSolution, som både sælger og udlejer udstyr til events, samt træner og holder kurser til primært frikirkelig teknikere. Hans mange års erfaring i den professionelle branche har gjort at han er super passioneret i at løfte niveauet, for måden frikirkerne kommunikere deres budskab ud på.

Vis mere
Mail
Mobil
Guest Speaker

Dan Zeltner

Multi-Talented Musician, Inspirational Pastor, and Empowering Coach

Vis mere
Mail
Mobil