Click
here

Kommunikation & Storytelling

Lær at kommunikere med overbevisning i både skrift og tale

Hvad vil vi med Kommunikation & Storytelling?

Drømmer du om at blive en bedre kommunikator i din familie, i kirken eller i samfundet er dette spor noget for dig. Vi udsætter dig for de største historiefortællere i historien og kombinerer det med mentorering og undervisning fra de bedste praktikere i vores kirkelige netværk og samfund. Du vil også udvikle dig gennem praktiske opgaver og udfordringer, både på skolen og i forbindelse med din menighedspraktik.

Betydningen af god kommunikation er enorm. Det samfund vi kender i dag, og de værdier vi værdsætter, er formet af mennesker, der formåede at kommunikere og efterlade et varigt aftryk i skrift og tale. På Højskolen Acts Academy vil vi skabe en ny generation af dygtige, troværdige og inspirerende formidlere af evangeliet!

Vi inviterer dig til at blive en del af et spor, hvor du lærer kommunikationens og retorikkens kunst og dens historiske betydning. Du vil få redskaber til at blive en bedre kommunikator både skriftligt og mundtligt og til både et stort og et lille publikum. Du vil lære principper om trosforsvar, og om hvordan evangeliet fortælles til forskellige målgrupper, så det skaber opmærksomhed og forandring. 

Vi mener det, når vi siger, at vi vil udvikle og fremelske det bedste i dig. I et miljø, hvor der er højt til loftet, tydelige rammer og forventning om personlig indlevelse, samt lyst til læring og udvikling, vil du udvikle dig til at blive en kommunikator og storyteller, der sætter aftryk.