Lederskab & Innovation

Bliv en modig og autentisk leder, der skaber forandring!

Hvad vil vi med Lederskab & Innovation?

Alt står og falder med ledelse og hvorvidt dine evner på det felt, er udviklet og formet af andre der kender til ledelse i praksis. Jesus gik foran som det ultimative eksempel på en god leder. Han  skabte et team der forandrede verden gennem deres mod og innovation. Men det startede ikke der, de startede frygtsomme og ukontrollerede. Gode ledere bliver ikke født, de formes og udvikles. Det er det vi gør på Acts Academy.

Vi inviterer dig til at blive en del af et spor hvor du lærer om ledelse, om at være autentisk, at bygge dynamiske team, løse konflikter, skabe og forandre kultur og bringe en vision fra drøm til virkelighed. Uanset om du vil starte en ny forening, en kirke, en virksomhed eller bare blive en bedre leder i kirken eller samfundet, så vil du her få redskaberne af de bedste ledere fra et internationalt netværk, af både kirker og erhvervsliv.

På Acts Academy formes fremtidens ledere til fællesskaber, kirker og samfund. Gennem teori, følgeskab, mentorering og øvelse skaber vi ledere der kan udvise mod, tage ansvar, bygge dynamiske team,  udvikle mennesker og skabe forandring. 

Vi mener det, når vi siger, at vi vil udvikle og fremelske det bedste i dig. I et miljø hvor der er højt til loftet, tydelige rammer og forventning om personlig indlevelse, samt lyst til læring og udvikling, vil du udvikle dig til at blive en leder der kan være innovativ, modig og i stand til at sætte aftryk.