Click
here

Lederskab & Innovation

Bliv en modig og autentisk leder, der skaber forandring!

Hvad vil vi med Lederskab & Innovation?

Alt står og falder med ledelse, og hvorvidt dine evner på det felt er udviklet og formet af andre, der kender til ledelse i praksis. Jesus gik foran som det ultimative eksempel på en god leder. Han skabte et team, der forandrede verden gennem deres mod og innovation. Men det startede ikke der; de startede frygtsomme og ukontrollerede. Gode ledere bliver ikke født, de formes og udvikles. Det er det, vi gør på Acts Academy.

Vi inviterer dig til at blive en del af et spor, hvor du lærer om ledelse, om at være autentisk, at bygge dynamiske team, løse konflikter, skabe og forandre kultur og bringe en vision fra drøm til virkelighed. Uanset om du vil starte en ny forening, en kirke, en virksomhed eller bare blive en bedre leder i kirken eller samfundet, så vil du her få redskaberne af de bedste ledere fra et internationalt netværk af både kirker og erhvervsliv.

På Acts Academy formes fremtidens ledere til fællesskaber, kirker og samfund. Gennem teori, følgeskab, mentorering og praktisk anvendelse skaber vi ledere, der kan udvise mod, tage ansvar, bygge team, udvikle mennesker og skabe forandring.

Vi mener det, når vi siger, at vi vil udvikle og fremelske det bedste i dig. I et miljø hvor der er højt til loftet, tydelige rammer og forventning om personlig indlevelse, samt lyst til læring og udvikling, vil du udvikle dig til at blive en leder, der kan være innovativ, modig og i stand til at sætte aftryk.

I sporet Ledelse og Innovation arbejder vi med ledelse indenfor tre områder: At lede sig selv, at lede andre og at lede i kontekst. Hvert område bliver berørt flere gange i løbet af året. Vi arbejder med forløb på ca. tre uger ad gangen, hvor der bliver givet undervisning, lavet gruppeopgaver, reflekteret, arbejdet i mentor-grupper osv. Vi vil gerne give plads til, at der kan arbejdes med stoffet i både teori og praksis. Derfor vil der også blive undervist i projektledelse og der vil være forskellige ledelsesmæssige udfordringer, som f.eks. ledelse af missionsrejsen. I løbet af året, vil der være tre skriftlige opgaver (ca. 1.000 ord), som kan skrives på dansk eller engelsk.

Der stilles ikke krav til forudgående erfaring med ledelse, men vi forventer, at alle vil arbejde seriøst med faget og være åben for læring. Der udarbejdes et kompendium med materiale til forberedelse og yderligere selvstudie.

Undervisere:

Ingrid Frederiksen, som er viceforstander, vil lede forløbet og også undervise. Derudover er en række andre undervisere tilknyttet. Fælles for dem er ledelseserfaring. Blandt underviserne kan nævnes: Joel Bagnall, Simon Pahl, Niels-Peter Hedegaard, Stig Hagen og en række forretningsfolk.